Артикул:
19064

Серветки Tivolyo Home RED PINE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір із двох рушників - 40 х 60

Новорічні свята, перш за все, це сімейне торжество. А своїх близьких хочеться порадувати відмінним подарунком, який покаже турботу і любов. З вибором такого подарунка допоможе наш інтернет магазин sweet-home, де без праці добереться презент на будь-який смак і кошти, залишиться лише оформити замовлення і дочекатися доставки.

Серветки Tivolyo Home RED PINE послужать універсальним і практичним подарунком, який буде куди до речі до Нового Року. Цей набір складається з двох рушників 40х60, виготовлені на основі 100% бавовни Егейського походження. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Модель виконана в білому кольорі. Поверхня текстурована, прикрашена аплікацією червоного кольору на новорічну тематику, краю обрамлені незвичайної бахромою, у вигляді маленьких кульок. Набір виглядає дорого і святково. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника, яка додатково декорована золотою стрічкою.

Бавовна володіє високою гігроскопічністю, тому рушники здатні швидко вбирати велику кількість вологи, миттєво осушуючи шкіру. При цьому зберігається відчуття сухості і тепла. Тканина складається з численних петельок, які під час використання ніжно масажують шкіру, покращуючи кровообіг. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Завдяки вільної вентиляції повітря, рушники швидко висихають в природних умовах, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного запаху.

Натуральна махра славиться своєю зносостійкістю і довговічністю. Навіть після 300 прань виріб збереже привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Рушники не потрібно гладити, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, текстиль втратить свою пухнастість і ніжність.

Чудовий набір з двох рушників можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Прийнятні ціни і привітні консультанти зроблять покупку ще більш приємною. Модель стане чудовим придбанням в власний будинок, а також послужить чудовим подарунком до новорічних та різдвяних свят. Такий сюрприз, за рахунок незвичайного дизайну, додасть будинку свого володаря урочисту атмосферу, внесе яскравий акцент, послужить повноправним атрибутом свята.

Деталі товару
19064

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
аплікація
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-polotenec-philippus-paris-bannoe-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Philippus 2-ка PARIS зроблений відомим турецьким виробником для вашого комфорту і відпочинку. Мяка двостороння махра легко вбере вологу з шкіри і подарує приємні відчуття. У набір входить банний і лицьове...
набор Hisena kadife 2 халата + 4  полотенца
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Унікальний набір Hisena kadife складається з двох халатів: чоловічого і жіночого і чотирьох рушників, по парі для кожного. Велюрові халати і махрові рушники зручно купити для Ваших гостей або в подарунок. Вироби...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти