Артикул:
18699

Салфетка Tivolyo Головна СТАНКА

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 44 бали. Ваш кошик буде загальним 44 бали який можна перетворити на ваучер на 44,00 грн.

889,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветка - 30 х 50 х 1 шт.

Свічка декоративна - шишка - 1 шт.

Новорічні свята підкрадаються як завжди непомітно, тоді і починається забіг в пошуках подарунків. Тим більше, що хочеться вибрати не дрібничку, а презент, який не тільки порадує зовнішньою красою, а й зможе себе показати з практичною боку. Наш інтернет магазин sweet-home , без праці допоможе підібрати такий сюрприз, тут на сайті Ви зможете замовити подарунок на будь-який смак і кошти, оформивши замовлення, залишиться тільки дочекатися доставки.

Дивовижний набір Tivolyo Home RIBBON послужить прекрасним придбанням до новорічних свят. Він складається із серветки 30х50, виготовленої на основі 100% бавовни Егейського походження і декоративної свічки у вигляді шишки, що прикрашена блискітками. Тканина виконання кухонного полотенчика - двостороння петельчатого махра високої щільності. Модель виконана в білому кольорі. Поверхня прикрашена аплікацією на новорічну тематику з 3D візерунком. Набір виглядає дорого і святково, сама упаковка має різні забарвлення, додатково прикрашена золотою стрічкою. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника.

Бавовна володіє високою гігроскопічністю, тому рушники здатні швидко вбирати велику кількість вологи, миттєво осушуючи шкіру. При цьому зберігається відчуття сухості і тепла. Тканина складається з численних петельок, які під час використання ніжно масажують шкіру, покращуючи кровообіг. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Завдяки вільної вентиляції повітря, рушники швидко висихають в природних умовах, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного запаху.

Натуральна махра славиться своєю зносостійкістю і довговічністю. Навіть після 300 прань виріб збереже привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Рушники не потрібно гладити, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, текстиль втратить свою пухнастість і ніжність.

Серветка Tivolyo Home RIBBON і декоративна свічка-шишка, це п рекрасний набір, який можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Прийнятні ціни і привітні консультанти зроблять покупку ще більш приємною. Модель стане чудовим придбанням в власний будинок, а також послужить чудовим подарунком до новорічних та різдвяних свят. Такий сюрприз, за рахунок незвичайного дизайну, додасть будинку свого володаря урочисту атмосферу, внесе яскравий акцент, послужить повноправним атрибутом свята.

Деталі товару
18699

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
аплікація
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-polotenec-tivolyo-home-minosa-2-ka
rating 0 відгуків
2 100,00 грн
Набір рушників Tivolyo Home Minosa 2-ка стане приємним подарунком з приводу дня народження або ж відмінним приводом порадувати себе кохану. Мяка двостороння махра зроблена з кращого турецького бавовни, щоб Ви могли...
набор для сауны Gulcan женский
rating 0 відгуків
638,00 грн
Цей набір для сауни Gulca створений спеціально для чоловіків. Мяке рушник на липучці і рушник для голови з матеріалу високої якості дозволять із задоволенням провести час в сауні або лазні. Рушники захистять тіло...
набор Meteor 3-ка (2л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір з трьох рушників Meteor у витонченій упаковці від турецького виробника вже готовий для подарунка. Два лицьових і банний рушник з двосторонньої махри доповнять Ваш день приємними відчуттями після водних...
Набор полотенец Tivolyo Home  SNOWBALL VELVET
rating 0 відгуків
1 955,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний набір рушників з якісної махорки. зроблений набір турецьким виробником з кращого бавовни, що безсумнівно порадує вас мякістю і якістю. Також в набір доповнений декоративної свічкою,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти