Артикул:
17373

Набір рушників Tivolyo Home SNOWBALL VELVET

З радістю пропонуємо Вам гарний набір рушників з якісної махорки. зроблений набір турецьким виробником з кращого бавовни, що безсумнівно порадує вас мякістю і якістю. Також в набір доповнений декоративної свічкою, для приємного настрою і після робочих буднів. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 97 бали. Ваш кошик буде загальним 97 бали який можна перетворити на ваучер на 97,00 грн.

1 955,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір із двох рушників + декоративна свічка

Розмір: 50 х 100 х 1 шт.

30 х 50 х 1 шт.

Передноворічна суєта заворожує, але пошуки подарунків і забіг по всіх магазинах просто забирає всі сили. Як же заощадити час на покупки, при цьому зробити новорічний сюрприз чарівним? Все дуже просто, достатньо лише відвідати наш інтернет магазин sweet-home , де без праці добереться подарунок на будь-який смак і кошти, оформити замовлення і залишиться тільки дочекатися доставки.

Дивовижний набір рушників Tivolyo Home SNOWBALL VELVET послужить універсальним і практичним подарунком, який буде куди до речі до Нового Року.

Цей набір складається з двох рушників, виготовлений на основі 100% бавовни егейського походження. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Модель виконана в білому кольорі. Поверхня прикрашена бордовою атласною стрічкою уздовж бортика рушників, а на самому бортику новорічна 3D інсталяція. Набір виглядає дорого і святково. У нього також входить декоративна ароматизована свічка, що додатково прикрашена золотою стрічкою. У комплект входить лицьове рушник і махрова серветка. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника.

Бавовна володіє високою гігроскопічністю, тому рушники здатні швидко вбирати велику кількість вологи, миттєво осушуючи шкіру. При цьому зберігається відчуття сухості і тепла. Тканина складається з численних петельок, які під час використання ніжно масажують шкіру, покращуючи кровообіг. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Завдяки вільної вентиляції повітря, рушники швидко висихають в природних умовах, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного запаху.

Натуральна махра славиться своєю зносостійкістю і довговічністю. Навіть після 300 прань виріб збереже привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Рушники не потрібно гладити, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, текстиль втратить свою пухнастість і ніжність.

Прекрасний набір з двох рушників і декоративної свічки, можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Прийнятні ціни і привітні консультанти зроблять покупку ще більш приємною. Модель стане чудовим придбанням в власний будинок, а також послужить чудовим подарунком до новорічних та різдвяних свят. Такий сюрприз, за рахунок незвичайного дизайну, додасть ванній кімнаті та кухні свого володаря урочисту атмосферу, внесе яскравий акцент, послужить повноправним атрибутом свята.

Деталі товару
17373

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Vianna Dogs 2шт. (с+л) 30*50/50*90
rating 0 відгуків
163,00 грн
З радістю пропонуємо Вам якісний набір рушників від турецького виробника, зроблений з натуральної бавовни і прикрашений символом Нового року. У наборі ви знайдете лицьове рушник і невелику серветку, з щільною...
Нещодавно переглянуто
Набор полотенец Tivolyo Home  SNOWBALL VELVET Набор полотенец Tivolyo Home  SNOWBALL VELVET
rating 0 відгуків
1 955,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний набір рушників з якісної махорки. зроблений набір турецьким виробником з кращого бавовни, що безсумнівно порадує вас мякістю і якістю. Також в набір доповнений декоративної свічкою,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти