Артикул:
20863

Махрова простирадло Tivolyo Home Flavia

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 220 х 240

Махрова простирадло Tivolyo Home Flavia від провідного турецького виробника, який спеціалізується на виготовленні високоякісного домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання двостороння петельчатого махра, поверхня жаккардовая. В асортименті вироби в пастельних відтінках рожевого, блакитного, сірого і інших кольорів. Простирадло прикрашена великим двостороннім рослинним орнаментом. Виріб виглядає багато і елегантно, гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Комплектується в фірмову презентабельну упаковку.

Махрова простирадло є універсальною річчю, яка стане в нагоді в кожному будинку. Виріб користується величезною популярністю і любовю споживачів. Махра - це ворсиста тканина, яка володіє чудовими експлуатаційними характеристиками. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень.

Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога миттєво всмоктується численними петельками, зберігається відчуття сухості і комфорту. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, це запобігає виникненню парникового ефекту. Ворсинки створюють повітряну подушку між тілом і тканиною, завдяки чому, підтримується оптимальний температурний баланс. Виріб не накопичує статичну електрику. Тканина дуже міцна і довговічна, відмінно драпірується і не мнеться. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий масаж, який стимулює мікроциркуляцію крові і має ліфтинговий ефектом.

Завдяки вищепереліченим якостям, махрова простирадло знаходить широке застосування в побуті. Текстиль можна використовувати в якості постільної білизни або річного ковдри. Виріб буде чудово виглядати і як декоративне покривало. Простирадло не займає багато місця, її зручно брати з собою в поїздки і подорожі, не залежно від місця і часу, вона зробить Ваш побут більш комфортним та затишним.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, чудово переносить часті прання при високих температурах. Сушити виріб потрібно при природних умовах в добре провітрюваному місці. Слід уникати прямого контакту з гарячими поверхнями, петельки можуть деформуватися, і поверхня втратить свою мякість.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це вигідне капіталовкладення в сімейний бюджет, виріб замінить собою безліч предметів домашнього текстилю. Махрова простирадло, це універсальний подарунок для друзів і родичів.

Деталі товару
20863

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Чудові махрові простирадла на ліжко турецького виробництва прикрасять Вашу ліжко оригінальним малюнком і текстурою. Двостороння махра і жакардове плетіння роблять з такою простирадла шикарне додаток для Вашого...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти