Артикул:
19333

Лицьове рушник Soft Cotton DIANA 50x100

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Виробник: Soft Cotton (Туреччина).

Розмір рушника: 50x100 см.

Особовий рушник Soft Cotton DIANA 50x100 від турецького виробника, що зарекомендував себе як виробник високоякісного продукту. Виготовлено з 100% бавовни, двостороння махра. Представлено в двох колірних гамах: молочному і ніжно-рожевому. Прикрашено ажурною облямівкою по краях - наскрізним рослинним орнаментом, а також вишитим візерунком лейблом, який створює елегантний декор виробу.

Натуральність тканини гарантує повну безпеку у використанні, так як є цілком гіпоалергенної і екологічною. Володарям ніжної і чутливої шкіри можна бути спокійними, адже матеріал виключає роздратування і потертості на тілі. Також махра відмінно вбирає вологу, а розмір рушники дозволяє видаляти залишки води з великою поверхні, тим самим надаючи своєму власникові комфорт у використанні. Матеріал відрізняється антибактеріальним ефектом, запобігає розмноженню грибків, пилових кліщів, різних хвороботворних організмів. Тканина також дуже щільна і міцна, що дає можливість насолоджуватися виробом тривалий час.

Структура фроте, представлена довгими петлями, дозволяє здійснювати щоденний масаж після банних процедур, тим самим покращуючи мікроциркуляцію крові, роблячи вигляд шкіри здорової і молодий. Ворсиста поверхню дуже мяка і пухнаста, загорнувшись в такий рушників, відчувається лише тепло і затишок. На дотик рушників дуже ніжний, надає приємне дотик під час дотиків з шкірою.

Виріб просто в догляді, досить звичайного прання з миючими засобами. Після чистячих процедур тривалий час зберігає свій первозданний вигляд, так як досить зносостійке, стійке до вицвітання і вигорання. Стійке до деформацій і линьки. Використовувані фарби під час виробництва натуральні, тому безпечні, дарують виробу насичений колір. Рушників добре висихає в природних умовах, трудносмінаемий.

Купити такий текстиль можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в упаковці від виробника. Купуючи такий продукт отримуєте не тільки практичну річ, але й елемент декору, який доповнить ванну кімнату шиком і шармом. І видасть особливу атмосферу, буде довго радувати своїми властивостями володаря такого презенту. Чи стане відмінним подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Порадує навіть найвибагливішого споживача. Підійде для користування як дорослими, так і дітьми.

Деталі товару
19333

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
п-це в кор. Julie Поздравляю 50*90 1шт.
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити махровий рушник Julie з красивою вишивкою від турецького виробника - показати свою турботу і любов близьких. Різні кольори і високу якість виконання припадуть до смаку самому вимогливому покупцеві. Зроблено з...
п-це Philippus Dolphins bukle
rating 0 відгуків
114,00 грн
Рушники Dolphins dry мають габарити 50 * 90. Зроблені з якісного матеріалу. Немаркі і добре тримають кольору після багатьох прань. Ви можете придбати їх оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти