Артикул:
22901

Полотенце Philippus Air Cotton 70x140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 16 бали. Ваш кошик буде загальним 16 бали який можна перетворити на ваучер на 16,00 грн.

334,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудові банні рушники Philippus Air Cotton 70x140 від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з двосторонньої махри, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт після душа. Зроблене з натуральної бавовни, мяке і високої якості, рушник також представлено в широкому колірному асортименті.

Банний рушник Philippus Air Cotton 70x140, має стандартний розмір, середню щільність і чудову забарвлення. Кожне рушник прикрашено красивою текстурою і широким кантом, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зручний розмір махрового рушника дозволить Вам брати його на пляж, в басейн і сауну. Зроблене з натуральної бавовни, рушник швидко сохне, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Також ця серія махрових рушників, стане відмінним придбанням для будь-якого хостелу, мотелю, невеликого готелю. Висока якість і щільність тканини, двостороння махра і натуральна бавовна в складі, а також приємні кольори - безсумнівно, варті вашої уваги.

Турецький виробник і відомий бренд Philippus в своїй продукції завжди використовує натуральну сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде приносити комфорт і затишок у ваш будинок. І ви завжди зможете подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Купити банний рушник Philippus Air Cotton 70x140, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати кращий текстиль для вашого будинку. Купити банний рушник Philippus Air Cotton 70x140 можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
22901

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
мікрокоттон (бавовняне мікроволокно) - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
п-це Pupilla VIP bamboo Ornik 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити рушники Pupilla VIP bamboo Ornik різних розмірів - зробити Вашу ванну кімнату красивою і затишною. Виконано з бамбукового волокна, мякого, приємного на дотик, антиалергенного, приємного на дотик. Легко...
Полотенце Soft Cotton ANGELIC 50*100
rating 0 відгуків
763,00 грн
Давно хочете собі купити рушник білого кольору і яке б добре переносило часті машинні прання? Тоді зверніть увагу на махровий рушник Soft Cotton ANGELIC 50 * 100 від турецького виробника домашньої текстильної...
Полотенце PHILIPPUS Dray
rating 0 відгуків
214,00 грн
Купити відмінне бавовняний рушник від турецького виробника - загорнутися в теплий і пухнасте махровий виріб після водних процедур. Якісний бавовна відмінно вбирає вологу, ворс має середню щільність, що дозволить Вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти