Артикул:
22281

Набір Turkiz 2-ка

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудовий набір рушників Turkiz 2-ка від відомого турецького виробника. Вироби представлені в красивій забарвленням і виконані з двосторонньої махри, на основі бамбукового волокна, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт після ванною або душу.

Турецький виробник Turkiz давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та висока якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

В набір входить: банний рушник 70 х 140 см і рушник для обличчя 50 х 90 см. Кожне рушник прикрашено красивою вишивкою і широким кантом, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зручний розмір і невелика вага цього махрового рушника дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку. Зроблене з натуральної бавовни, рушник швидко сохне, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Купити набір рушників Turkiz 2-ка, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Такий оригінальний набір стане приємною покупкою для вас і подарує вашим близьким гарний настрій і комфорт після душа. Зручна подарункова упаковка від виробника, дозволить також подарувати ці рушники родичам і друзям.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Купити набір рушників Turkiz 2-ка від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в інтернет-магазині Sweet Home , по всій Україні.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22281

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-philippus-bamboo-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
186,00 грн
Якісне бамбукове рушник Philippus bamboo від відомого турецького виробника має невеликий розмір 50х90 см, мяку двосторонню махру і високу щільність. Рушник прикрашено красивою вишивкою бамбукових гілочок, добре...
107,00 грн
Рушник Duygu ноги 50 * 70 від відомого турецького виробника зроблено з мякої бавовняної тканини. Махровий рушник добре вбирає вологу, має приємні кольори, швидко сохне і залишається мяким після машинного прання....
Набор Ceylins 2-ка сирень
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам подарунковий набір рушників Ceylins турецького виробництва. У комплекті рушник для обличчя і банний з вишивкою у вигляді бузку в різних колірних рішеннях. Махрова тканина високої якості дозволяє...
Рушник Pupilla Venus
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити рушник від турецького виробника Pupilla - порадувати Вас і Ваших близьких мякістю і турботою. Приємний малюнок, відмінну якість і щільна махра характеризують цей виріб. Серед представленого асортименту можна...
п-це крыжма 100*100
rating 0 відгуків
250,00 грн
Представляємо Вашій увазі рушник для хрещення Ваших малюків. Воно виготовлене відомим виробником текстильної промисловості з гіпоалергенної і натуральної тканини, що є дуже важливою якістю для дитячого виробу. Дане...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти