Артикул:
22233

Рушник Manor 40 * 70 750 г / м2

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 6.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

У нашому інтернет магазині можна придбати рушники від популярного турецького виробника домашнього текстилю оптом і в роздріб. Рушник Manor 40 * 70 виготовлено з 100% бавовни, матеріал виконання - двостороння махра, відрізняється підвищеною щільністю - 750 г / м 2 . Текстиль виконаний у винятковому білому кольорі, присутній вибитий кант, в формі горизонтальних ліній. "Просто і зі смаком" - така фраза повністю описує даний виріб, яке неодмінно впишеться в будь-який інтерєр ванної кімнати. Пропонується в подарунковій упаковці від виробника.

Махрова поверхню рушники складається з рельєфних петельок, які щільно виступають, що створює густу ворсистість. Така структура забезпечує відмінну поглинання вологи з тіла людини. Опукла поверхня вироби дбайливо масажує розігріту після банних процедур шкіру, тим самим покращуючи циркуляцію крові. Виготовлене з бавовни, рушників має гіпоалергенні властивості, виключені будь-які алергічні реакції, потертості і роздратування. Махрова тканина досить щільна і добре зберігає тепло. Також матеріал гігроскопічний, перешкоджає появі затхлого запаху. Користуючись таким виробом, можна зануритися в повітряне хмарка, відчути ніжність і комфорт під час дотиків. Тепер водні процедури будуть ще більш приємними.

Мяке і міцне махровий рушник все більше знаходить свого споживача. Адже воно виконано в однотонної колірній гамі. А по краях, прикрашене спокійним, ненавязливим візерунком, який виглядає декоративно, при цьому надаючи якусь вишуканість. Рушників подарує своє тепло і ніжність, стане прекрасним доповненням для ванної кімнати.

Продукція Manor не вимагає спеціального догляду і довго зберігає свою привабливість, стійка до вицвітання, зберігає мякість, навіть після багаторазових прань. Тривалий час залишається у своєму первозданному вигляді, так як виключена деформація. Рекомендується дотримуватися умов з прасування, що вказані на етикетці, так як можна ухвалять петельки, які роблять рушник особливо пухнастим.

Купити такий виріб можна до будь-якого випадку. Якісне махровий рушник підійде для всіх членів сімї. Радуючи себе обновкою, не забудьте про своїх друзів і близьких. Рушників відмінний універсальний подарунок. Його власник неодмінно оцінить презент, і буде Вам вдячний.

Деталі товару
22233

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
750 г / м2
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Pupilla Vip Snake 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подаруйте собі і близьким чудову мякість бамбуковій тканини. Гарний подарунковий набір рушників від турецького виробника, зроблений на високому рівні якості, з щільною і мякою двосторонньої махри, яка швидко вбере...
набор Meteor 3-ка (2л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір з трьох рушників Meteor у витонченій упаковці від турецького виробника вже готовий для подарунка. Два лицьових і банний рушник з двосторонньої махри доповнять Ваш день приємними відчуттями після водних...
полотенце Vevien
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мякі махрові рушники Vevien подбають про чистоту і сухості Вашої шкіри після водних процедур. Натуральний високоякісний бавовна дозволить Вам насолоджуватися комфортом і мякістю дуже довго. Рушники легко стираються...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти