Артикул:
22165

Набір для сауни жіночий Fakili (леопард)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплектація: рушник на липучці (75х150), чалма і тапочки.

При сучасному темпі життя дуже важливо навчитися розслаблятися. Щоб відпочинок в лазні і сауні приніс максимум користі, і задоволення слід подбати про деталі. Чудовий набір для сауни від провідного турецького виробника призначений для дівчат і жінок. Вироби з натуральної тканини забезпечать максимальний комфорт від водних процедур і подарують масу приємних емоцій.

Набір для сауни жіночий Fakili (леопард) виконаний з високоякісної махрової тканини. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Набір складається з великого банного рушника на липучці, рушники чалми і тапочок. Липучка дозволяє створити з рушника симпатичний сарафан. Текстиль виконаний в одному стилі, поверхня імітує забарвлення граціозно леопарда. Додатковою прикрасою служать витончені мережива, які надають елегантності та вишуканості образу. Кожна дівчина відчує себе богинею, примірявши на себе такий текстиль. Поставляється виріб в подарунковій упаковці з логотипом фірми.

Махрова тканина ідеально підходить для прання банного одягу. Такий текстиль володіє масою корисних властивостей і якостей. Мабуть, головним є висока здатність поглинати вологу. Повітряний прошарок, яка виходить за рахунок виступаючих петельок, відмінно зберігає тепло. Таким чином, підтримується оптимальний тепловий баланс. Численні петельки здійснюють масажні руху, які поліпшують загальний стан шкіри. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Завдяки хорошій повітропроникності текстиль швидко сохне при природних умовах, це перешкоджає розвитку шкідливих мікроорганізмів.

Махра дуже міцна і довговічна тканина. Текстиль збереже свій новий зовнішній вигляд і корисні якості навіть після 250 прань. Рекомендується використовувати мякий пральний порошок, без вмісту відбілювача. Оптимальна температура води становить 40 градусів. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах.

У нашому інтернет магазині широкий асортимент товарів для лазні та сауни. Пропонований розкішний жіночий набір можна купити, як оптом, так і в роздріб. Комплект стане відмінним вибором для власного користування. Шикарне виріб в подарунковій упаковці послужить чудовим подарунком для коханих жінок. Домашній текстиль можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Кожна буде рада такому подарунку і вдячна за уважність і турботу.

Деталі товару
22165
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце PHILIPPUS Dray
rating 0 відгуків
214,00 грн
Купити відмінне бавовняний рушник від турецького виробника - загорнутися в теплий і пухнасте махровий виріб після водних процедур. Якісний бавовна відмінно вбирає вологу, ворс має середню щільність, що дозволить Вам...
Рушник Soft Kiss 50 * 90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одна цікава серія рушників від турецького виробника, порадує Вас своїм приємним дизайном і теплими кольорами. Широкий кант прикрашений милими сердечками і говорить про те, що такими рушниками Вам і Вашим близьким...
полотенце Philippus Lux Cotton 70*140
rating 0 відгуків
410,00 грн
Пропонуємо Вам цікаве рушник банний Philippus Lux Cotton 70 * 140 від відомого турецького виробника. Двостороння махра, зроблена з якісної бавовняної тканини, що дозволить швидко вбере вологу з шкіри і насолодитися...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти