Артикул:
22164

Fakili набір 3-ка бамбуковий

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

В набір входить рушник 50х90,70х140 і тапочки

Для створення комфортного побуту важлива кожна дрібниця. Шикарний набір 3-ка бамбуковий Fakili для жінок, подарує затишок і підніме настрій. У комплект входить банний і лицьове рушник, а так само тапочки в тому ж стилі. Модель представлена в красивих відтінках рожевого і білого кольору. Вироби прикрашені прекрасним мереживним кантом, який виглядає дуже елегантно і красиво. Навіть після прийняття ванни або душу, кожна жінка буде відчувати себе найкрасивішою з таким текстилем. Поставляється набір в подарунковій коробці від виробника.

Лідируючий турецька виробник прославився чудовою якістю своєї продукції і прекрасним дизайнерським оформленням виробів. Текстиль відповідає міжнародним критеріям якості та безпеки. Всі предмети в наборі виготовлені з двосторонньої махрової тканини на основі 100% бамбукового волокна. Поверхня надзвичайно ніжна і мяка з красивим шовковистим відблиском.

Бамбукові волокна володіють природними антисептичними властивостями. На тканині не будуть розмножуватися патогенні мікроорганізми і цвіль. Це запобігає появі неприємного затхлого запаху. Пориста структура добре пропускає повітря, тіло добре зігрівається, при цьому дихає. Численні ворсинки здатні абсорбувати на себе велику кількість вологи моментально осушивши шкіру. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень.

Текстиль характеризується довговічністю і міцністю. Для підтримки чистоти і гігієнічності досить прання на 600-700 оборотах. Для збереження нового зовнішнього вигляду мережив рекомендується прати рушники окремо від речей з металевою фурнітурою при температурі води 40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвника. Сушити текстиль слід при природних умовах, в ретельно распрямления вигляді уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, і поверхня втратить свою пухнастість. З тієї ж причини рушники не потрібно гладити.

Прекрасний набір можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Текстиль стане вигідним придбанням і чудесним вибором для власного користування. Красивий і дуже ніжний комплект рушників послужить відмінним варіантом подарунка для сестри, мами, подруги і всіх близьких і коханих жінок. Виріб точно стати в нагоді і припаде до смаку. Такий презент актуальне з будь-якого приводу і нагоди будь то День народження, Новий рік, 8 березня або будь-який інший урочистий привід.

Деталі товару
22164

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-duygu-safari-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий рушник Duygu Safari від турецького виробника має цікаву текстуру і приємні відтінки. Рушник зроблено якісно, з мякою махрової тканини з використанням бавовняного волокна. Двостороння махра добре вбирає...
Розпродано
0,00 грн
Рушник махровий Maisonette Hotel 70 * 140 від відомого турецького виробника зроблено з мякої махрової тканини високої якості і щільності, з натурального турецького бавовни. Рушник стане хорошою покупкою для...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти