Артикул:
22031

Рушник Fushia dray 50 * 85

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Яскраве двосторонні махровий рушник Fushia dray 50 * 85 , від провідного турецького виробника, не стандартний розмір робить дуже зручним у використанні. До складу входить натуральне, екологічно чисте бавовняне волокно - 80%, а також 20% поліестеру, що збільшує експлуатаційні характеристики рушники.

Цей аксесуар присутній в кожній ванні, будь-яка господиня використовує такий предмет щодня. Для того щоб виріб завжди виглядало охайно і привабливо, було максимально комфортно у використанні, потрібно підібрати якісний текстиль. Представлений рушників відповідає цим вимогам і всім стандартам високої європейської якості. Незважаючи на сучасне різноманіття матеріалів, махрові полотенчика не втрачають своєї актуальності, а попит на них тільки зростає.

Двостороння махра високої щільності, здатна вбирати велику кількість вологи, практично миттєво осушуючи поверхню. Завдяки хорошій повітропроникності, швидко висихає, що перешкоджає появі затхлого запаху. Петельчатого структура тканини, забезпечує легкий ліфтинговий масаж під час застосування. Всі використовувані при виробництві матеріали - гіпоалергенні і не викликають подразнень на шкірі. Виріб стати в нагоді не тільки у ванній кімнаті, його також можна взяти на прогулянку, в поїздку або на пікнік. Поверхня дуже мяка і ніжна, такий рушників можна використовувати і дітям, малюкові обовязково сподобатися яскраве оформлення. Матеріал, що використовується відрізняється високим ступенем зносостійкості і міцності, прослужить довгі роки.

У побуті виріб практично і легко в догляді. Досить звичайної машинного прання при використанні миючих засобів. Стійка до високих температур і сонячного світла. Чи не потребує прасування, що полегшує працю і економить час домогосподаркам. Зберігає свій первісний насичений колір і форму, навіть після багаторазового використання. Стійко до деформації, що дозволяє тривалий час насолоджуватися його зовнішнім виглядом.

Колекція має широкий колірний діапазон від насичених яскравих, до спокійних відтінків. Текстиль прикрашений стриженої облямівкою у вигляді горизонтальних ліній. Така простота в малюнку гарантує, що рушників підійде для будь-якого інтерєру, привнесе свіжості і краси.

Придбати рушників для себе і своїх близьких, можна в нашому інтернет магазині, оптом або в роздріб . Представлений в упаковці від виробника. Чудовий текстиль стане хорошим подарунком для мами, сестри, подруги або просто колеги по роботі. Його можна піднести з будь-якого приводу або просто в знак подяки.

Деталі товару
22031

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
80% бавовна, 20% поліестер
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Yagmur 4-ка (2б+2л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити набір рушників Gulcan від турецького виробника - подарувати затишок і гарний настрій. Серед широкого асортименту рушників Ви обовязково знайдете підходящий. Зроблені з натуральної бавовни високої якості, мякі,...
Полотенце Philippus, Clove bukle 100*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі нове махровий рушник з кращого бавовни для лазні та сауни. Вироблене в Туреччині з якісних матеріалів, воно просто створене для Вашого комфорту. Висока щільність тканини дозволить Вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти