Артикул:
22022

Рушник Fakili Cizgili смужка 50 * 90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Fakili Cizgili смужка 50 * 90 , від відомої турецької торгової марки, яка славиться високою якістю своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Колекція представлена яскравими виробами в широкій палітрі кольорів. Соковиті і підбадьорливі відтінки салатового, рожевого, блакитного, бузкового, що поєднуються в одному рушник, чудово доповнять будь-який інтерєр, привнесуть свіжості і легкості. Комплектується текстиль в поліетиленовий пакет від виробника.

Рушник - це один з найпоширеніших предметів домашнього текстилю. Незважаючи на безліч сучасних тканин, лідируюче місце за попитом займають бавовняні махрові вироби. Така популярність серед споживачів обумовлена низкою корисних властивостей і якостей. Махра - це ворсиста тканина, численні петельки витягають з слабо натягнутої нитки основи. Поверхня гіпоалергенна, не викликає подразнень і потертостей на шкірі. Це дуже важливий показник, адже рушник безпосередньо контактує з распаренной шкірою.

На дотик рушник дуже пухнасте і мяке, в нього так і хочеться загорнутися, занурившись в ніжне хмара приємних відчуттів. Під час використання проводиться стимулювання мікроциркуляції крові, що покращує стан шкіри. Текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Ворсиста поверхню швидко абсорбує на себе вологу і осушує шкіру. Пориста структура тканини чудово пропускає повітря, завдяки цьому, виріб досить швидко сохне в природних умовах. Це дозволяє запобігти розмноженню патогенних мікроорганізмів і зростання грибків. На рушник не зявляється неприємний затхлий запах.

Текстиль не примхливий у використанні і відмінно переносить часті машинні прання при високих температурах. Така характеристика важлива, адже вона допомагає підтримувати чистоту і гігієнічність вироби. Сушити рушник слід в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батарея. Це допоможе зберегти мякість і пухнастість поверхні. Тканина відрізняється міцність і довговічністю.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це вигідне капіталовкладення і корисне придбання в власний будинок. Рушник - це універсальний і затребуваний подарунок. Високоякісний текстиль можна піднести абсолютно всім близьким, родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
22022

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце для крещения Pedaliza 100*100 с капюшоном
rating 0 відгуків
332,00 грн
Рушник для хрещення Pedaliza 100 * 100 від турецького виробника зроблено з натуральної бавовни і прикрашено гарними вишитими ангелятами і крестікамі.Купіть рушник для хрещення або Крижми можна як оптом, так і в...
п-це Berra вышивка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасні рушники Berra з оригінальною вишивкою - це не тільки прикраса для ванної кімнати. Це ще і дуже корисна і практична річ в будинку, рушники відмінно вбирають воду, стираються без проблем, і зберігають всі...
рушник Sultan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове рушник Sultan з бавовни, яке виконано з махорки з обох сторін, подарує Вам приємну сухість тіла після водних процедур. Рушники виготовляються з якісних бавовняних волокон за сучасними технологіями турецьким...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти