Артикул:
21916

Рушник Gulcan Vip Cotton

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Хочете купити махровий рушник, зроблене з натуральної бавовни, мяке і високої якості? Тоді зверніть увагу на серію Gulcan Vip Cotton в в широкому асортименті нашого інтернет-магазину.

Відомий турецький виробник Gulcan (Гюлкан) спеціалізується на виготовленні махрових виробів і текстилю для дому, протягом тривалого часу, більше 10 років. Продукція даної фабрики, а це рушники, простирадла, махрові халати, текстиль для кухні, відома по всій Європі і цінується за гарний зовнішній вигляд, висока якість, довговічність і використання натуральної бавовни в складі.

Будь-яке рушник від цієї відомої турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур, і серія Vip Cotton, не виняток. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок. Таке гарне і якісне рушник стане приємною покупкою для Вас і ваших близьких.

Рушник для особи Gulcan Vip Cotton 50х90, має стандартний розмір, високу щільність і чудову забарвлення в пастельних тонах. Кожне рушник прикрашено красивою жаккардовой вишивкою, що також дозволить доповнити інтерєр ванної кімнати красивим елементом декору і, звичайно ж, насолодитися якістю даного вироби. Зручний розмір і невелика вага цього махрового рушника дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку. При цьому, воно стійко до деформації і частого прання, і надовго зберігає свою мякість і колір.

Банний рушник Gulcan Vip Cotton 70х140 крім великого розміру, має високу щільність, двосторонню махру і красивий кант з жаккардовой вишивки золотом по краю. Це рушник подарує Вам свою мякість навіть після сотої прання, буде радувати своїм забарвленням тривалий час, і кожен раз після ванною або душу даруватиме комфортні відчуття вашій шкірі, що, безсумнівно, принесе заряд енергії та гарний настрій. Незважаючи на свій розмір, воно швидко сохне, так як зроблено з натуральної бавовни, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Серія махрових рушників Vip Cotton від турецького виробника Гюлкан, стане точно кращим придбанням для вашого будинку. Висока якість і висока щільність тканини, двостороння махра і натуральна бавовна в складі, а також приємні кольори і красива жаккардовая вишивка - основні причини для покупки. Ці махрові вироби ідеально доповнять інтерєр будь-якої ванної кімнати, завдяки своєму зовнішньому вигляду. Їх не соромно запропонувати гостям, що покаже ваше гостинність і хороший смак, так як вони виділяються своєю мякістю і якістю, як візуально, так і на дотик. Ці махрові вироби, однозначно, стоять вашої уваги.

Наш інтернет магазин завжди готовий запропонувати покупцям кращий текстиль для дому виробництва Туреччина, від кращих виробників. У нас ви зможете купити вироби з сучасним дизайном, за доступною ціною і кращої якості. І якщо Ви шукайте махрові рушники, то більш широкого асортименту ви ще не зустрічали. І ось кілька причин купити рушники Gulcan Vip Cotton в інтернет-магазині Sweet-home.com.ua:

  • Ми продаємо домашній текстиль оптом і в роздріб понад 10 років, в Харкові, Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві та по всій Україні;
  • Працюємо без посередників з найвідомішими турецькими фабриками і виробниками;
  • Пропонуємо найкращі ціни і широкий асортимент;
  • Гарантуємо якість товару для кожного покупця;
  • Ми працюємо над покращенням нашого сервісу;
  • У нас є курєрська доставка по місту Харкову.
Деталі товару
21916

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-ozdilek-70-140-bannoe
rating 0 відгуків
486,00 грн
Рушник Ozdilek 70х140 відмінне придбання для Вас і Вашого будинку. Якісна махрова тканина з бавовняного волокна поєднується з приємними відтінками в цьому великому рушник від турецького виробника. Рушник добре вбирає...
Набір рушників Pupilla bamboo четвірка (2б + 2л)
rating 0 відгуків
0,00 грн
Шукайте практичний і приємний подарунок для своїх близьких? Зверніть Вашу увагу на ці чудові набори махрових рушників з бамбукового волокна від відомого турецького виробника ТМ Pupilla. У набір входять два лицьових і...
nabor-polotenec-tivolyo-home-vitaly
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір рушників від турецького виробника Tivolyo Home, стане приємним подарунком для ваших близьких і друзів. Мяка двостороння махра виконана з турецького бавовни високої якості і прикрашена красивою...
п-це Nazetin bukle
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові рушники Nazenin bukle в приглушених тонах відмінно будуть дивитися в стриманому інтерєрі ванної кімнати або кухні. Двостороння махра має чудову властивість миттєво вбирати вологу. Рушники оброблені...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти