Артикул:
21150

Набір для сауни жіночий Fakili

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір для сауни жіночий Fakili, в комплекті рушників на липучці, чалма і тапочки. Надійний турецька виробник користується популярністю на європейському ринку, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробів входить 100% бавовна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Поверхня дуже мяка і ворсиста, з красивим квітковим малюнком. В асортименті вироби рожевого, жовтого кольору, а так само в модних відтінках мятного і фіалкового. Весь набір виконаний в одному стилі, для максимальної зручності на рушник передбачена липучка і кишеню, тапочки на гумовій підошві. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Чудовий набір, що складається з махрового рушника, тапочок і чалми, забезпечить комфорт і затишок, дозволить виглядати і відчувати себе чудово, як вдома після прийняття ванни, так і в сауні під час парилки. Текстиль відповідає встановленим санітарним нормам і відповідає високим європейським стандартам якості. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. При контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж стимулюючий кровообіг і поліпшує її загальний стан.

Махра - це ворсиста тканина, петельки отримують шляхом витягування з нитки основи. Завдяки своїй будові поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Махровий рушник посідає лідируюче місце за попитом, воно практично і зручно у використанні. Мякі і ніжні тапочки допоможуть ніжок розслабитися після трудового дня і налаштуватися на тиху домашню атмосферу, при використанні в сауні, захистять стопи від шкідливих мікроорганізмів.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Вироби не вимагають спеціального догляду, можна прати в пральній машині. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, температура води для прання повинна становити 40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу ультрафіолетових променів. Для збереження пухнастою і мякою фактури слід уникати гарячих поверхонь, батареї і праска можуть примяти численні петельки.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб . Набір для сауни послужить чудовим вибором для власного користування як вдома, так і в місцях відпочинку. Демократичні ціни зроблять покупку ще приємніше. Слід зазначити, що текстиль стане чудовим подарунком для родичів і друзів. Шикарний махровий комплект порадує жінок різного віку з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
21150

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Sal
rating 0 відгуків
217,00 грн
Представляємо Вам чудові бавовняні махрові рушники в асортименті. Купити рушники, вироблені в Туреччині з кращого бавовняного волокна - подарувати Вам та Вашим близьким тільки приємні емоції і відчуття після душа,...
полотенце Philippus Lux Cotton 70*140
rating 0 відгуків
410,00 грн
Пропонуємо Вам цікаве рушник банний Philippus Lux Cotton 70 * 140 від відомого турецького виробника. Двостороння махра, зроблена з якісної бавовняної тканини, що дозволить швидко вбере вологу з шкіри і насолодитися...
polotence-philippus-krizhma-70-140
rating 0 відгуків
320,00 грн
Пропонуємо Вам мяке і ніжне рушник для хрещення Philippus 70 * 140 від відомого турецького виробника. Рушник виконано з якісної двосторонньої махри на основі 100% бавовни і прослужить Вам довгий час. Краї Крижми...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти