Артикул:
198000

Рушник Philippus пляжне 90 x 170 (Якір)

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 25 бали. Ваш кошик буде загальним 25 бали який можна перетворити на ваучер на 25,00 грн.

501,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
  • 10
  • 11
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник - не просто аксесуар для будинку, а й чудове джерело комфортних відчуттів.

Кожна людина хоче укутати в мякий рушник, після душу, ванної або вийшовши з басейну. Але відчуття затишку і комфорту швидко пропадають, коли ваше улюблене рушник стає жорстким після декількох прань, і колись шовковистий ворс починає колотися.

Тому так важливо підібрати для себе і близьких якісне рушник, яке буде радувати не один день, місяць або ж рік. На сьогоднішній день на ринках Харкова представлено безліч лицьових і банних рушників від величезного числа виробників, з усього світу. Кожен бренд або марка готові запропонувати кінцевому покупцеві широкий асортимент моделей - в яскравих кольорах і приглушених відтінках, з вишивкою і без вишивки, з оригінальним тисненням і жакардовим переплетенням ниток. Всі ці види рушників представлені в широкому асортименті в нашому інтернет-магазині.

Щоб Ви не загубилися серед цього розмаїття, ми підготували корисну інформацію, завдяки якій ви зможете не тільки зберегти на довго мякість рушників, але і дізнаєтеся на що звернути увагу при виборі та купівлі.

як вибрати рушник

Перш за все, при виборі рушників, зверніть увагу на такі важливі характеристики, як поглинання, щільність тканини і склад. Так, при покупці, буває складно визначити щільність і якість, але ви легко можете попросити продавця відправити Вам реальне фото товару, що безсумнівно дозволить переконатися у виборі купувати цей рушник чи ні.

Зверніть також увагу на види пряжі, з якої зроблено рушник. Основні види це подвійна, кручена, зачесана і одинична. Кращою пряжею в рушниках вважається зачесана, така махрова тканина легко і швидко вбирає вологу, що дарує шкірі приємний комфорт. Також варто віддавати перевагу рушникам з натуральних тканин, зроблених на основі 100% бавовни, а також бамбука та евкаліпта (модал).

Вважається, що середній термін служби рушників - до трьох років! Але це далеко не межа, щоб махровий рушник прослужило Вам набагато довше, при покупці поцікавтеся щільністю вироби і довгою ворсу. Занадто довгий ворс не дасть таких приємних відчуттів як Ви будете очікувати, після першого прання він скачається, що відібється на поглинання рушники, а також на його зовнішньому вигляді. При короткому ворсі рушник практично не вбирає вологу а відштовхує її. Оптимальний варіант для комфорту і затишку це середній ворс, який не тільки добре вбирає, але і дозволяє насолодитися мякістю тканини.

Також не варто купувати занадто мякі рушники, мякий рушник одно синтетичне рушник. Саме тому ми пропонуємо покупцям нашого інтернет-магазину бавовняні рушники з середньої довжини ворсом і високою щільністю, що безсумнівно дарує приємні відчуття і гарний настрій.

Серед натуральних тканин для махрових виробів, крім бавовни використовується бамбукове волокно. Бамбукове рушник завдяки властивостям волокон з яких вона зроблена, подарує Вашій шкірі приємну мякість, швидко вбере вологу і зберігає свої властивості на тривалий час. Бамбукове волокно має високу стійкість до зношування, що високо цінується людьми по всьому світу. Таке рушник завжди вважається більш статусним і ексклюзивним в порівнянні зі звичайним бавовняним виробом. Саме з цього махрові рушники і простирадла з бамбука, набирають високу популярність серед покупців.

Рекомендації по догляду

  • Після покупки рушники, скористайтеся нашими порадами по догляду за махровими виробами з натуральних тканин.
  • Перед першим використанням, простягає вашу покупку. Не варто боятися випадання ворсинок, це природний процес для фабричних виробів.
  • Щоб кольоровий рушник не втратило свій колір, не стирайте його з отбеливающими засобами
  • Ми рекомендуємо роздільну прання, для кольорових рушників.
  • Також зверніть увагу, що при першій пранні можливе фарбування води, але не варто переживати, фабричні рушники в нашому інтернет-магазині, завдяки високій якості, зберігають свої кольори і відтінки на довгі роки.
  • Користуйтеся кондиціонерами, щоб виріб не втрачало мякості.
  • Намагайтеся сушити рушники не на батареї або обігрівачах, тільки на мотузці або на розкладних сушарках.
  • Не варто гладити махрові вироби, просто дайте їм відвиснути.

Сподіваємося Вам сподобалася ця стаття і наші рекомендації. І ми завжди готові порадувати Вас якісним домашнім текстилем і махровими виробами з натуральних тканин.

Деталі товару
198000

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Полотенце Philippus пляжное 90 x 170 (Якорь)
rating 10
Если покупать - то только в этом магазине, мне сделали приятную скидку, хотя взяла 4 полотенца!
6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Macro
rating 0 відгуків
376,00 грн
Ще одне чудове банний рушник, яке гідно оцінять всі члени Вашої родини. Мяка бамбукова махра, якісне виконання і талант майстрів турецького виробника піднімають такий рушник на високий рівень стандартів якості....
855,00 грн
Жіночий набір для сауни досить затребуваний на ринку текстилю. Турецький виробник текстильної промисловості врахував всі нюанси і використовував для пошиття натуральне бамбукове волокно. Бамбукова тканина чудово...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти