Артикул:
20051

Простирадло махрова Gulcan 160 * 220 PVC

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Gulcan 160 * 220 PVC з 100% натурального екологічно чистої бавовни. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Турецький виробник вироби, славиться бездоганною якістю своєї продукції і займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю. Колекція представлена широкою палітрою кольорів і відтінків, серед інших - коричневий, рожевий, бордовий, білий. Поверхня текстурірована рослинним або орнаментом в грецькому стилі, цей же орнамент повторюється на бортику по краю вироби у вигляді вишивки. Простирадло виглядає дуже ефектно і красиво, такий текстиль стане відмінним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Махрова простирадло - це багатофункціональний виріб, яке здатне замінити собою безліч речей домашнього вжитку. Виріб можна використовувати в якості постільної білизни або легкого літнього ковдри, а також як плед. Простирадло застосовується і у вигляді зовнішнього покривала, а ще її зручно брати з собою в дорогу на природу або пляж.

Поверхня дуже приємна на дотик, мякенька і пухнаста. Текстиль не викликає алергію і подразнень на шкірі. Простирадло можна використовувати навіть самим маленьким діткам. Матеріал характеризується великою гігроскопічністю. Численні ворсинки моментально вбираю рідина, забезпечуючи відчуття сухості і комфорту. Завдяки цій властивості, виріб можна застосовувати в якості великого банного рушника. Пориста структура тканини добре пропускає повітря, забезпечуючи дихання шкірі. Під час використання здійснюється легкий масаж, який стимулює мікроциркуляцію крові і підвищує загальний тонус. Білизна не накопичує статичну електрику, це означає, що під час відпочинку на організм не діють подразники у вигляді дрібних електричних розрядів.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання при високих температурах. Виріб чудово сохне в природних умовах і не потребує прасування. Білизна стійке до дії ультрафіолету, не линяє і зберігає свою первинну форму і розмір. Варто уникати гарячих поверхонь, які можуть примяти петельки і позбавити виріб пухнастості і ніжності. Матеріал відрізняється довговічністю і міцністю.

Купити таку простирадло можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ця чудова річ в нагоді в кожному будинку, і послужить хорошу службу. Пропонований текстиль підійде в якості подарунка для друзів і родичів, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20051

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти