Артикул:
19980

Полотенце Philippus Lux Cotton 90*150

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
полотенце Philippus Lux Cotton 70*140 полотенце Philippus Lux Cotton 70*140
rating 0 відгуків
410,00 грн
Пропонуємо Вам цікаве рушник банний Philippus Lux Cotton 70 * 140 від відомого турецького виробника. Двостороння махра, зроблена з якісної бавовняної тканини, що дозволить швидко вбере вологу з шкіри і насолодитися...
полотенце Philippus Lux Cotton 50*90 полотенце Philippus Lux Cotton 50*90
rating 0 відгуків
204,00 грн
Рушник лицьове Philippus Lux Cotton 50 * 90 має приємну мякість і красивий текстурований малюнок. Зроблено рушник з натурального турецького бавовни, щільна двостороння махра добре вбирає вологу, легко сохне і не...
Опис

Рушник Philippus Lux Cotton 90 * 150 виготовлено з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Відомий турецький виробник славиться високою якістю і неабиякими дизайнерськими рішеннями своєї продукції. Виріб відповідає високим критеріям європейської якості і безпеки. Колекція представлена рушниками в пастельних відтінках сірих, блакитних, рожевих квітів. Однотонна жаккардовая поверхню з рослинним орнаментом, виглядає дуже ефектно і елегантно, краї оброблені бахромою. Поставляється у фірмовій поліетиленовій упаковці.

Натуральні махрові вироби займають лідируюче місце за попитом. Ворсиста тканина має низку чудових властивостей, які роблять текстиль незамінним помічником у створенні комфортного побуту. Екологічно чиста поверхня є гіпоалергенними і не викликає подразнень, це важлива характеристика, адже найчастіше виріб має прямий контакт з распаренной шкірою. Рушник з щільними і високими петельками дуже пухнасте, мяке і ніжне на дотик, подарує масу приємних відчуттів і огорне теплом під час користування.

Бавовна славиться високою гігроскопічністю, текстиль здатний вбирати до 80 % вологи від власної ваги. Численні петельки миттєво абсорбують на себе вологу і осушують шкіру. Пухка структура тканини добре пропускає повітря, завдяки чому, виріб досить швидко сохне в природних умовах, це запобігає появі неприємного запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий масаж, який стимулює кровообіг і покращує стан шкіри.

Текстиль чудово переносить часті машинні прання при високих температурах. Він зберігає яскравість кольору, форму, мякість і чудові властивості. Сушити текстиль краще в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гаряча поверхня може примяти петельки і виріб втратить пухнастість і мякість. Матеріал характеризується міцністю і зносостійкістю.

Купити чудове банний рушник можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це потрібне придбання, яке порадує всіх домочадців і прослужить довгі роки активної експлуатації. Високоякісний текстиль це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який до того ж відрізняється своєю універсальністю. Рушник можна подарувати абсолютно всім, друзям і близьким, колегам по роботі, з особливої нагоди чи просто в знак подяки.

Деталі товару
19980

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор полотенец Vevien 3 штуки 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для наших покупців ми раді надати кращий текстиль, і цей набір з трьох чудових банних рушників одне з кращих пропозицій. Зроблені турецьким виробником з бавовняної тканини вони швидко вберуть вологу з шкіри,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти