Артикул:
19800

Рушник Philippus пляжне 90 x 170 (Греція)

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 25 бали. Ваш кошик буде загальним 25 бали який можна перетворити на ваучер на 25,00 грн.

501,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Philippus пляжне 90 x 170 (Греція), від провідного турецького виробника, який полюбився споживачами за розумне співвідношення доступності і високої якості виробів. До складу текстилю входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - велюр махра. Комплектується в фірмову поліетиленову упаковку. Колекція представлена широким асортиментом насичених яскравих кольорів. Однотонна поверхня прикрашена спокійним вибитим орнаментом, в грецькому стилі по середині вироби, і вишитою каймою золотими нитками, на якій виконаний меандр і орнамент з птахами в строгій симетрії. Цей текстиль втілює в собі гармонію і красу, він неодмінно припаде до смаку кожному.

Яскраве, мяке і легке рушник незамінний аксесуар в пляжний сезон, так як є досить багатофункціональним. Їм можна видалити зайву вологу, воно допоможе зігрітися після купання, рушник може послужити пляжним килимком, адже на ньому так приємно приймати сонячні ванни.

Махра відрізняється від інших ворсистих тканин тим, що петельки отримують не з окремою нитки, а з слабо натягнутої нитки основи, що робить її приємною на дотик. З одного боку пропонованого рушники махра стрижі, таким чином домоглися мякої велюровою поверхні, яка приємна при взаємодії зі шкірою. Полотно має низку переваг і чудових якостей. Бавовняна махровий рушник, є гіппоаллергенним, екологічно чистим і безпечним для щоденного використання всіма членами сімї, в тому числі і дітьми, у яких особливо чутлива шкіра.

Під час застосування, здійснюється легкий масаж шкіри, що покращує мікроциркуляцію крові, і таким чином надає оздоровчий і омолоджуючий ефект. Текстиль володіє терморегулірующимі властивостями, що робить використання максимально комфортним і приємним. Після водних процедур, так приємно загорнутися в мяку і теплу поверхню. Численні петельки моментально абсорбують на себе вологу і миттєво осушують шкіру. Завдяки пухкої структурі, текстиль добре пропускає повітря, що дозволяє йому досить швидко сохнути. Це запобігає появі неприємного, затхлого запаху.

Виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання при високих температурах. Сушити рушник, рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, це дозволить зберегти пухнастість і ніжність поверхні. Матеріал відрізняється зносостійкістю, стійкістю кольору і форми. Навіть після тривалого використання, текстиль збереже свій первинний зовнішній вигляд і форму.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це відмінне придбання в свій будинок і хороший варіант подарунка для друзів і родичів. Рушник - це завжди потрібний і необхідний аксесуар, який в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
19800

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор для сауны Gulcan женский
rating 0 відгуків
633,00 грн
Симпатичний набір для сауни Gursan призначений спеціально для жінок. Ніжні відтінки і якісне пошиття порадують свою володарку. Вироби турецького виробництва в різних варіаціях квітів. У наборі є великий рушник для...
polotence-duygu-eftelya-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Duygu EFTELYA приємно здивує вас мякістю і якістю двосторонньої махри турецького виробника. Рушник добре вбирає вологу, прикрашене красивою вишивкою і має приємні відтінки. Щільна махра стійка до частого...
Набор Ceylins 2-ка ландыши
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам подарунковий набір рушників Ceylins турецького виробництва. У комплекті рушник для обличчя і банний з вишивкою у вигляді прекрасних конвалій в різних колірних рішеннях. Махрова тканина високої...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти