Артикул:
19689

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 4

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 70 бали. Ваш кошик буде загальним 70 бали який можна перетворити на ваучер на 70,00 грн.

1 417,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 3
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 4 від відомого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бамбукове волокно високої якості. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується в красиву фірмову упаковку з картону. Дана модель представлена класичним білим і ніжними відтінками рожевого кольору. Однотонна поверхня прикрашена бортиком з вишивкою, в вигляді бамбукових пагонів. Текстиль чудово впишеться в будь-який інтерєр і чудово його доповнить, створивши атмосферу тепла і домашнього затишку.

Махрова простирадло - це універсальна річ, яка знаходить широке застосування в побуті. Виріб можна використовувати як постільна білизна, і в якості легкого літнього ковдри або зовнішнього покривала на ліжко, простирадло можна застосувати також як великий банний рушник, можна взяти з собою на пляж або в дорогу. Бамбук має природні антибактеріальні властивості, які в повній мірі зберігаються після його обробки. На поверхні з бамбукового волокна гине 70% відомих патогенних мікроорганізмів, це забезпечує високу гігієнічність вироби.

ворсистість текстуру отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Великою популярністю серед покупців користується текстиль з бамбука. Високий попит забезпечений чудовими властивостями і споживчими якостями такої тканини. На дотик поверхня дуже пухнаста і мяка, володіє гарним блиском і шовковистістю. Натуральний склад без сторонніх домішок, є повністю безпечним, не викликає алергію і подразнень. Виріб рекомендовано для щоденного використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою.

Матеріал має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Простирадло здатна швидко поглинати велику кількість вологи, а пухка структура тканини, дозволяє виробу швидко сохнути в природних умовах.

Білизна не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні, такі як батареї або праска, можуть примяти петельки, і поверхня втратить ніжність і пухнастість. Тканина відрізняється міцністю і зносостійкість, простирадло прослужить тривалий час активної експлуатації, зберігши при цьому свою привабливість і корисні властивості.

Купити пропоновану махрову простирадло можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це незамінна річ в кожному будинку. Роблячи покупки для себе, не забувайте про родичів і друзів, адже це чудовий варіант подарунка. Високоякісний текстиль, можна піднести з нагоди будь-якого торжества. Виріб буде радувати і зігрівати, свого господаря, нагадуючи про добрий смак і турботі дарувальника.

Деталі товару
19689

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенце Two Dolphins велюр 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі яскраве банний рушник з мякого велюру з красивою вишивкою та оригінальною текстурою. Зроблено рушник відомим турецьким виробником з натуральної бавовни. Тканина добре вбирає вологу, легко...
nabor-polotenec-trojka-tivolyo-home-baroc
rating 0 відгуків
2 617,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір рушників Tivolyo Home Baroc від відомого турецького виробника. У набір входить банний, лицьове рушник і серветка. Двостороння махра добре вбирає вологу, швидко сохне і зберігає свою...
Розпродано
0,00 грн
Рушник махровий Maisonette Hotel 70 * 140 від відомого турецького виробника зроблено з мякої махрової тканини високої якості і щільності, з натурального турецького бавовни. Рушник стане хорошою покупкою для...
Розпродано
0,00 грн
Величезна бамбукове рушник стане приємним придбанням для всіх любителів сауни і лазні. Завдяки високій щільності воно дуже мяке і швидко вбирає вологу. Бамбукове волокно набагато мякше, ніж бавовна, тому з таким...
набор Cotton Castillo 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
378,00 грн
Купити набір рушників від відомого турецького виробника - створити комфорт у ванній кімнаті або привітати Ваших близьких з урочистою подією. Рушники прикрашені вишивкою у вигляді квітів. Виготовлені з бавовни, з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти