Артикул:
19688

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 3

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 70 бали. Ваш кошик буде загальним 70 бали який можна перетворити на ваучер на 70,00 грн.

1 417,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 3 від відомого турецького виробника, який заслужив довіру і любов споживачів не тільки у себе на батьківщині, але і далеко за її межами. До складу виробу входить 100% натуральне бамбукове волокно високої якості. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Комплектується виріб в презентабельну картонну упаковку від виробника. Колекція представлена виробами в пастельних відтінках рожевого і білого кольору. Однотонна поверхня прикрашена акуратним бортиком з вишивкою у вигляді бамбукових пагонів. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і своїм привабливим зовнішнім виглядом допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Постільні приналежності користуються великим попитом серед покупців. Цей текстиль має ряд корисних властивостей і якостей, знаходить широке застосування в побуті. Махра - це петельчатого тканину, яку отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Бамбук має природні антибактеріальні властивості, що робить виріб гігієнічним. Натуральна та екологічно чиста поверхня, не викликає алергію і подразнень на шкірі. На дотик поверхня дуже мяка і ніжна, має гарний блиск і шовковистість.

Текстиль має високий ступінь гігроскопічності, численні петельки миттєво абсорбують на себе вологу, що робить можливим використання простирадла в якості великого банного рушника. неоднорідна текстура тканини чудово пропускає повітря, що дозволяє шкірі дихати і виключає появу парникового ефекту. Виріб має гарні теплорегулятівнимі властивостями і підтримує комфортну температуру. Текстиль не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому. Під час контакту зі шкірою, здійснюється легкий масаж, який стимулює мікроциркуляцію крові і покращує стан шкіри.

Махрова простирадло - це багатофункціональна річ, яка допоможе зробити побут більш комфортним. Виріб можна використовувати в якості покривала або пледа будинку, брати на природу або в поїздку. Стелити на підлогу, в якості килимка для ігор з дитиною і багато іншого.

Текстиль простий в догляді, чудово переносить часті машинні прання. Сушити виріб рекомендується в распрямлённом вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити махрову поверхню не потрібно, це значно економить час і сили домогосподарок. Тканина відрізняється підвищеною зносостійкістю і довговічністю, виріб прослужить тривалий час при найактивнішій експлуатації, зберігши свій первинний зовнішній вигляд і властивості.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині . Роблячи покупки для себе, не забувайте про родичів і друзів, адже це відмінний подарунок, до будь-якого свята.

Деталі товару
19688

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-soft-cotton-vera-50-100
rating 0 відгуків
358,00 грн
Рушник Soft Cotton Vera 50 * 100 зроблено з мякої двох сторонньої махрової тканини на основі натурального бавовняного волокна, відомим турецьким виробником. Рушник добре вбирає вологу, добре сохне і стійко до...
nabor-salfetok-tivolyo-home-buket-30-50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ексклюзивний набір серветок Tivolyo Home Buket стане прикрасою вашого будинку. Зроблені з мякої бавовняної махрової тканини турецьким виробником, такі серветки подарують вам свою мякість і приємну сухість шкіри...
polotence-paris-bonjorno-70-140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Paris Bonjorno 70 * 140 від турецького виробника подарує Вам чудову мякість і приємні відчуття сухої шкіри після душу або ванни. Рушник зроблено якісно з кращого турецького бавовни. Кожне рушник прикрашене...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти