Артикул:
19654

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 2

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 70 бали. Ваш кошик буде загальним 70 бали який можна перетворити на ваучер на 70,00 грн.

1 417,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 4
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 2, турецького виробництва, виготовлена відповідно до високих стандартів європейської якості і безпеки. До складу виробу входить 100%, натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Комплектується в красиву упаковку від виробника, з картону. Модель представлена в широкій гамі пастельних відтінків різних кольорів. Краї однотонної поверхні прикрашені бортиком з високоякісної вишивкою у вигляді стебел бамбука. Текстиль добре підійде в будь-який інтерєр, допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Махрова простирадло - це багатофункціональна річ, яка може замінити собою безліч інших. Все більшою популярністю серед покупців користуються бамбукові вироби, перш за все, це обумовлено чудовими властивостями бамбукового волокна.

Бамбук має природні антибактеріальні властивості, на такій поверхні не розмножуються шкідливі мікроорганізми, це забезпечує високу гігієнічність вироби. Поверхня відрізняється дивовижною мякістю і ніжністю, має гарний зовнішній вигляд з характерним шовковистим блиском. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Тканина має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Завдяки цьому, виріб здатний вбирати велику кількість вологи, і при цьому, досить швидко висихати. Шкіра під простирадлом завжди буде дихати, що виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, а значить благотворно впливає на серцево-судинну систему.

Постільні приналежності зручно використовувати в якості легкого літнього покривала або постільної білизни. Виріб підійде для використання в якості зовнішнього покривала, пляжного або дитячого килимка, великого банного рушника або пледа.

Виріб простий у використанні і в побуті. Воно стійке до частих машинним прання і високих температур. Сушити простирадло слід в распрямлённом вигляді, уникаючи прямих джерел тепла, це допоможе зберегти пухнастість і ніжність поверхні. Матеріал відрізняється міцністю і довговічністю, текстиль здатний витримати до 300 прань, при цьому, не змінивши своїх зовнішніх і фізичних властивостей.

Купити чудовий текстиль з бамбука можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це потрібна річ обовязково стане в нагоді і знайде широке застосування в кожному будинку. Це безсумнівно один з найкращих подарунків, який відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Таким презентом можна порадувати всіх, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19654

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-polotenec-philippus-moscow-licevoe-i-bannoe-moskva
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Philippus 2-ка MOSCOW чудовий набір рушників в подарунковій упаковці від турецького виробника. У набір входить лицьове і банний рушник з мякою двосторонньої махри, яка вбере вологу з шкіри і подарує вам...
набор Gulcan 6-ка (2б+2л+2с)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір серветок і рушників Gulcan подарує приємну сухість шкіри після миття або водних процедур. Якісна двостороння махра від виробника довго прослужить. Набори представлені в різноманітних кольорах з різної...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти