Артикул:
19685

Простирадло махрова Two Dolphins 200 * 220 model 5

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 66 бали. Ваш кошик буде загальним 66 бали який можна перетворити на ваучер на 66,00 грн.

1 322,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 2
  • 4
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Two Dolphins 200 * 220 model 5, від відомої, турецької торгової марки. Виготовлена з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Комплектується текстиль в красиву подарункову упаковку від виробника. Модель представлена ніжними відтінками сірого, бежевого, рожевого і інших кольорів. Поверхня прикрашена широким елегантним бортиком по краю вироби з фактурним візерунком в цяточку. Текстиль, вдало доповнить інтерєр в будь-якому стилі, прикрасить його і допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Махра - це натуральна ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Простирадла з цього матеріалу користуються великою популярністю серед покупців, попит на них постійно зростає. Це обумовлено чудовими властивостями і корисними якостями вироби.

Пухнаста, мяка поверхня, дуже приємна на дотик і має привабливий зовнішній вигляд. Текстиль не викликає алергію і подразнень на шкірі. Виріб відрізняється соєю універсальністю і багатофункціональністю. Махрову простирадло можна використовувати в якості постільної білизни, легкої ковдри, зовнішнього покривала для декору, великого банного або пляжного рушники, або в ролі килимка для гри з дитиною і багато іншого. Така річ допоможе зробити побут максимально комфортним і зручним.

Текстиль не накопичує статичну електрику, що добре впливає на серцево-судинну систему. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює мікроциркуляцію крові і покращує її стан. Виріб має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Численні петельки миттєво вбираю рідина, при цьому сам виріб досить швидко сохне.

Білизна просто в побуті і чудово переносить часті машинні прання. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батарея. Гарячі поверхні можуть примяти петельки, тоді поверхню втратить свою пухнастість і ніжність. Тканина відрізняється зносостійкістю і довговічністю, виріб прослужить тривалий час активної експлуатації.

Купити таку чудову махрову простирадло, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це корисне придбання в свій будинок і прекрасний варіант подарунка. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна піднести до будь-якого свята. Така річ точно стане в нагоді в побуті, буде роками радувати свого власника.

Деталі товару
19685

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Moda Monacco sauna женск.
rating 0 відгуків
618,00 грн
Модний і стильний набір для сауни Moda Monacco стане прекрасним і стильним подарунком для Ваших друзів і близьких. Двостороння махра відмінно вбирає вологу після водних процедур. Матеріал високої якості, прекрасно...
Полотенце Ermet Versace
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги представлено рушник Ermet Versace з двосторонньої махри від турецького виробника. Тканина приємна на дотик і прекрасно вбирає вологу. Після прання рушник не сідає. Кольори в асортименті. У подарунок...
Простирадло мікрофібра однотонна
rating 0 відгуків
558,00 грн
Купити красиву простирадло з мікрофібри - прикрасити Вашу ліжко і спальню. Ворс середньої щільності, великий вибір яскравих кольорів і чудовий тиснений малюнок приверне Вашу увагу з першого погляду. Покривало...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти