Артикул:
19675

Рушник Duygu dray 70 * 140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Duygu dray 70 * 140 складається з 100% натурального бавовняного волокна вищого сорту, тканину виконання - двостороння петельчатого махра. Турецький виробник, даного продукту, займає лідируюче місце на ринку в сегменті товарів для будинку. Комплектується в фірмову упаковку з поліетилену. Колекція представлена різнобарвними виробами на будь-який смак. Однотонна поверхня прикрашена атласними бортиками у вигляді чотирьох тонких смуг, а краю акуратно оброблені. Текстиль обовязково впишеться в будь-який інтерєр і стане його яскравою родзинкою.

Рушник незамінна і найпоширеніша в побуті річ. Для створення максимально комфортних умов і атмосфери тепла і домашнього затишку, важлива кожна деталь. Продукція має високими споживчими якостями і відповідає європейським стандартам якості і безпеки.

Махра - це ворсиста тканина, яку отримують шляхом витягування численних петельок з слабо натягнутої нитки основи. Матеріал має ряд корисних властивостей. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень, виріб рекомендовано для використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям. Рушник дуже пухнасте і приємне на дотик, відрізняється мякістю і ніжністю. Під час використання здійснюється легкий масаж, який покращує кровообіг і загальний тонус шкіри.

Текстиль володіє високими показниками гігроскопічності і повітропроникності. Численні петельки миттєво абсорбують на себе вологу і осушують поверхню. Пухка текстура добре пропускає повітря, завдяки цьому, виріб досить швидко сохне, що виключає появу неприємного запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів.

Рушник просто в побуті і не вимагає спеціального догляду, добре переносить часті машинні прання при рекомендованій температурі 40-60 градусів. Сушити дуже гарне в природних умовах в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Праска і батареї можуть примяти петельки і виріб втратить свою мякість. Текстиль відрізняється високим ступенем міцності і зносостійкості, виріб прослужить тривалий час активної експлуатації, зберігши при цьому свою зовнішню привабливість і чудові якості.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом , так і в роздріб. Це корисне придбання і чудовий варіант подарунка для близьких і родичів. Високоякісний текстиль завжди був і буде затребуваним і актуальним. Виручить при різних ситуаціях, будучи на природі під час відпочинку, або у пляжу. Внесе в дизайн ванної кімнати якусь завершеність і тематику.

Деталі товару
19675

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-soft-cotton-destan-85-150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Soft Cotton Destan 85 * 150 - відмінне турецьке рушник від відомого виробника текстилю для дому. Мяка махрова тканина добре вбирає вологу і швидко сохне. Висока щільність дозволить Вам насолоджуватися...
polotence-dolphins-remix-cotton-70-140-bannoe
rating 0 відгуків
257,00 грн
Красиве рушник Dolphins Remix Cotton 70 * 140 стане не тільки приємним придбанням для вас і ваших близьких, а й гарним доповненням вашої ванної кімнати. Зроблено рушник з мякою двосторонньої махри відомим турецьким...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти