Артикул:
19671

Бавовняний комплект Philippus Lux 2 набір

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 36 бали. Ваш кошик буде загальним 36 бали який можна перетворити на ваучер на 36,00 грн.

727,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Складно уявити собі побут сучасної людини без рушники. Це, мабуть, найпоширеніший вид домашнього текстилю. Махровий рушник в сучасному своєму вигляді зявилося більше 300 років тому в Туреччині. До цього люди використовували як рушники будь-який зручний відріз тканини. Махровий рушник швидко поширилося по Європі і стало користуватися великою популярністю. Незважаючи на появу нових тканин, натуральне бавовняне рушник продовжує лідирувати по попиту. Така любов і відданість покупців обумовлена хорошими експлуатаційними властивостями і якостями матеріалу.

Набір Philippus Lux Cotton 2-ка поставляється в ошатною подарунковій упаковці від виробника. Текстиль виглядає дуже ефектно і дорого. В асортименті є набори різних кольорів, серед інших вироби білого, сірого, рожевого і інших популярних відтінків. Вироби прикрашені розкішним кантом з вишивкою у вигляді візерунка в східному стилі. Такі рушники стануть справжньою родзинкою будь-якої ванної кімнати. На дотик поверхня рушників мяка і пухнаста.

До складу пропонованої продукції входить екологічно чистий натуральний хлопок. Текстиль не викликає алергії і підійде для щоденного використання. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Численні петельки здатні швидко і ефективно вбирати вологу. При контакті зі шкірою здійснюється приємний масаж, який стимулює кровообіг. Пухка структура тканини вільно пропускає повітря, текстиль швидко сохне, що перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів.

Для підтримки чистоти і гігієнічності рушники підійде прати у пральній машині на 600-800 оборотах. Махрова тканина характеризується міцністю і стійкістю до високих температур. Вироби можна прати при 40-60 градусах, в разі необхідності допустима прання при 90 градусах. Рекомендується використовувати рідкі миючі засоби. Вони краще вимиваються з ворсинок. Сушити текстиль слід в добре распрямления вигляді при природних умовах.

Чудовий турецька набір махрових рушників можна купити в нашому інтернет магазині. Текстиль можна придбати, як оптом, так і в роздріб. Чуйні консультанти з радістю дадуть відповідь на всі питання і допоможуть оформити замовлення. Купівля стане вигідним капіталовкладенням і чудовим подарунком для всіх членів сімї. Виріб так само можна піднести як презент для родичів і друзів з будь-якого урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
19671

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Простынь махровая Gulcan Swan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрова простирадло Gulcan Swan. Тканина - велюр махра. Матеріалом служить 100% бавовна. Щільність вироби висока. Простирадло поставляється в подарунковій упаковці від виробника. Зроблено в Туреччині.
polotence--vie-bamdoo-50-90-2-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Vie bamdoo 50 * 90 2 штуки зроблено з мякого бамбукового волокна турецьким виробником, щоб Ви могли насолодитися приємними відчуттями після душа і насолодитися комфортною сухістю шкіри. Мяка двостороння...
nabor-polotenec-philippus-roma-bannoe-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Philippus 2-ка ROMA складається з двох чудових махрових рушників зроблених відомим турецьким виробником. У наборі ви знайдете банний і лицьове рушник, виконаних з мякою двосторонньої махри з кращого...
Полотенце Soft Cotton FRINGE 85*150
rating 0 відгуків
963,00 грн
Хочете купити рушник великого розміру і з відмінними гігроскопічними властивостями? Тоді зверніть увагу на рушник Soft Cotton FRINGE від турецького виробника текстильної промисловості. Махровий рушник такої якості...
полотенце Rebeka Madam Koko 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Rebeka Madam Koko виготовлено з махрової двосторонньої тканини. Матеріал складається зі стовідсоткового бавовни високої щільності. Виріб йде в подарунковій упаковці. Виробник - Туреччина. Ви можете придбати...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти