Артикул:
19654

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 1

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 70 бали. Ваш кошик буде загальним 70 бали який можна перетворити на ваучер на 70,00 грн.

1 417,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 4
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло бамбукова Two Dolphins 200 * 220 model 1, від провідного турецького виробника домашнього текстилю, який славиться високою якістю і модними дизайнерськими рішеннями в оформленні своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральне бамбукове волокно, тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. Комплектується в подарункову упаковку від виробника. Модель представлена модними відтінками рожевого, також виконана в ніжному салатовий і молочному кольорі, і в надзвичайно соковитому кораловому. Однотонна поверхня прикрашена витонченим бортиком з вишивкою у вигляді пагонів молодого бамбука. Такий виріб неодмінно прикрасить домашній інтерєр, створить атмосферу тепла і комфорту.

Бамбук володіє чудовими антибактеріальними властивостями, на поверхні цього чудесного волокна гине 70% відомих шкідливих мікроорганізмів. Такі вироби мають чудові споживчими якостями, і користуються великим попитом. Екологічно чиста, натуральна поверхня запобігає появі алергічних реакцій на шкірі, виключає появу подразнень і потертостей, є цілком безпечною для використання. Ворсисту структуру отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи.

Махрова простирадло є універсальним виробом, який знаходить широке застосування в побуті, робить його більш затишним. Текстиль можна використовувати в якості легкого літнього ковдри, пориста текстура добре пропускає повітря, створює відпочинок максимально комфортним. Також вони виступають відмінним декорує покривалом, що робить ліжко охайним й акуратним. Завдяки високій гігроскопічності, виріб чудово вбирає вологу і може застосовуватися як великий банний рушник, його так само зручно взяти на пляж, використовувати у вигляді покривала. Виріб безпечно навіть для самих маленьких дітей, якщо простирадло розстелити на підлогу для гри з дитиною, то в такому випадку, воно буде грати роль паласу.

Білизна не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання, рекомендована температура води 40-60 градусів. Сушити виріб краще в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гаряче повітря від батарей і праски може примяти петельки, і поверхня втратить свою пухнастість і ніжність. Матеріал відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю, текстиль прослужить довгий час, зберігши свою форму і колір, привабливість і чудові властивості.

Купити таку високоякісну простирадло можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це вигідне капіталовкладення і потрібне придбання в свій будинок. Слід зазначити, що текстиль, це чудовий варіант подарунка, який підійде до різних заходів. Презент відрізняється своєю актуальністю і універсальністю, його можна подарувати як близьким родичам, так і друзям.

Деталі товару
19654

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбук - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton MARINE  85*150
rating 0 відгуків
1 240,00 грн
Купити великий банний рушник Soft Cotton MARINE від турецького виробника - отримати зручний, практичний і красивий аксесуар для сауни або лазні. Виконано з натурального 100% бавовни в білому і темно-синьому кольорі,...
полотенце Cotton Ist dray
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємне рушник з двосторонньої махри стане вірним помічником у ванній або на кухні. Виріб турецького виробництва якості вищої проби. Таке рушник легко перенесе численні прання і анітрохи не втратить в якості або...
Полотенце Ermet Julie Gokkusagi 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне махровий рушник для обличчя, від турецького виробника. Модель зроблена з якісної двосторонньої махрової тканини на основі натурального бавовняного волокна, що забезпечує хорошу водопоглинання,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти