Артикул:
19653

Простирадло махрова Two Dolphins 160 * 220 model 1

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 56 бали. Ваш кошик буде загальним 56 бали який можна перетворити на ваучер на 56,00 грн.

1 139,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Two Dolphins 160 * 220 model 1, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Продукція відповідає міжнародним стандартам високої якості і безпеки. Комплектується текстиль в красиву фірмову упаковку з картону.

Модель представлена різними варіантами насичених яскравих кольорів. Однотонна поверхня прикрашена широким бортиком з високоякісної вишивкою в жаккардовом виконанні в цяточку. Такий виріб стане прикрасою будь-якого інтерєру, допоможе зануритися в атмосферу спокійного відпочинку, забрати в світ фантазій і усамітнення.

Такий виріб як махрова простирадло, займає важливе місце серед іншого домашнього текстилю. Це багатофункціональна річ, яка допоможе зробити побут максимально практичним і затишним. Текстиль можна використовувати в якості постільної білизни або легкого літнього ковдри. Підійде простирадло і в якості зовнішнього покривала або пляжного килимка. Виріб також можна застосовувати як великий банний рушник, або ж простирадло зручно брати з собою в поїздки і на природу, так як вона може замінити собою багато інших речей.

Натуральна махра має низку корисних властивостей і якостей. Поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Наділена високим ступенем гігроскопічності і повітропроникності. Чи не накопичує статичну електрику. В білизна присутня функція терморегуляції, завдяки чому, підтримується максимально комфортна температура тіла. При контакті ворсистої поверхні з шкірою, здійснюється легкий масаж, який благотворно діє на її стан.

Текстиль добре переносить часті машинні прання за допомогою миючих засобів. Сушити виріб рекомендується в распрямлённом вигляді, при природних умовах. Гарячі поверхні, такі як батарея або праска, можуть примяти петельки і поверхня втратить свою пухнастість і ніжність. Тканина стійка до сонячного світла і линьки, не дає усадки. Виріб відрізняється своєю зносостійкістю і міцністю, простирадло прослужить довгі роки виконуючи не тільки своє пряме призначення, а й радуючи око своїм привабливим зовнішнім виглядом.

Купити пропоновану продукцію можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це вигідне капіталовкладення і корисне придбання в свій будинок. Вибираючи виріб для себе, не забувайте про родичів і друзів, адже це відмінний варіант подарунка. Високоякісний текстиль був і буде актуальним і завжди затребуваним презентом, з будь-якого приводу і нагоди, будь то День Народження або Новий рік.

Деталі товару
19653

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-pljazhnoe-75-150-futbolnie-klubi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник пляжний 75 * 150 з футбольними клубами стане відмінним придбанням для футбольних фанатів і просто для людей бажаючих купити махровий рушник. Це рушник зроблено з турецького бавовни, має високу щільність і...
polotence-philippus-krizhma-70-140
rating 0 відгуків
320,00 грн
Пропонуємо Вам мяке і ніжне рушник для хрещення Philippus 70 * 140 від відомого турецького виробника. Рушник виконано з якісної двосторонньої махри на основі 100% бавовни і прослужить Вам довгий час. Краї Крижми...
prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
3 683,00 грн
Пропонуємо вам мяку махрову простирадло Tivolyo Home Camilla від відомого турецького виробника. Простирадло зроблена з бавовняної тканини, має двосторонню махру високої щільності і представлена в широкому...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти