Артикул:
19449

Рушник лицьове Gulcan bukle 50 * 90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір рушника - 50х90 см.

Тип: лицьове.

Рушник лицьове Gulcan bukle 50 * 90 від відомого турецького виробника, складається з 100% натуральної бавовни. Поверхня махрова, двостороння, високої щільності.

Махрові вироби продовжують утримувати лідируюче місце на ринку товарів даного сегмента. Це, перш за все, обумовлено корисними якостями самого використовуваного махрового полотна. Тканина отримують шляхом витягування петельок ниток з основи. Завдяки таким особливостям виробництва, рушник виходить легким, повітряним і пухнастим. Добре пропускає повітря, за рахунок чого, швидко сохне, перешкоджаючи розмноженню шкідливих мікроорганізмів і появи неприємного, затхлого запаху. Крім цього, ворсиста поверхня забезпечує додатковий масаж шкіри, це приємно і корисно.

Головною перевагою текстилю, є неймовірна здатність швидко поглинати велику кількість вологи. Це робить виріб максимально комфортним у використанні. Натуральний склад, без сторонніх домішок, забезпечує гіпоалергенність і екологічність. Може використовуватися всіма членами сімї, в тому числі і дітьми, у яких особливо чутлива шкіра. Завдяки середнього розміру, виріб може стати в нагоді не тільки вдома, його зручно взяти з собою на природу або в поїздку.

Колекція представлена широким асортиментом, рушники на будь-який смак. Виробник використав як яскраві, так і пастельні тони. Родзинкою вироби є чудова вишивка на різну тематику від квіткового узору до морських пейзажів. Такий текстиль стане прикрасою будь-якого дизайну і буде щодня піднімати настрій свого господаря.

Текстиль має високу міцність і зносостійкість. Не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Стійкий до сонячного світла, не линяє і зберігає свою форму протягом довгого часу. Не потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Придбати таку продукцію можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб.

Рушник затребувана річ в кожному будинку. Підбираючи виріб для себе, згадайте про близьких і друзів. Адже це завжди потрібний і актуальний подарунок. Його можна піднести з нагоди Дня народження або професійного свята. Презент відрізняється універсальністю, його можна подарувати всім без винятку, незалежно від віку і статі. Тим більше, що виробник, подбав про красиве, подарунковій упаковці.

Деталі товару
19449

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Hotel ноги 50 * 70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісне рушник для ніг від турецького виробника Pupilla - створити затишок в номерах Вашого готелю або хостелу. Для створення такого рушники турецькі майстри використовували виключно кращий бавовна, його якість...
Набор полотенец Gulcan 3-ка (2л+б)
rating 0 відгуків
467,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний набір махрових рушників в подарунковій упаковці від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякої двосторонньої махрової тканини на основі турецького бавовни, що подарує вам...
polotence-philippus-modal-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
199,00 грн
Рушник Philippus Modal Leaf 50 * 90 зроблено з мякої двосторонньої махри відомим турецьким виробником. Таке рушник легко вбирає вологу і подарує комфортну сухість Вашої шкіри. Різні відтінки і цікава вишивка...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти