Артикул:
19448

Полотенце Philippus Miss bamboo 70*140

Махровий рушник з бамбукового волокна розміром 70 * 140 см. Ціна вказана за 1 рушник.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 25 бали. Ваш кошик буде загальним 25 бали який можна перетворити на ваучер на 25,00 грн.

501,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Бамбукове рушник Philippus Miss bamboo , розмірами 70 * 140 см, виготовлене з 100% високоякісного бамбукового волокна. Тканина виконання - двостороння махра. Від турецького виробника. який прославився високою якістю продукції як у себе на батьківщині, так і далеко за її межами.

Сучасний ринок домашнього текстилю переповнений різноманітністю нових матеріалів і пропозицій. Незважаючи на різноманіття, попит на бамбукові вироби продовжує неухильно зростати.

Рушник з бамбука, перш за все, цінуватися за свої природні антибактеріальні властивості. Волокна містять специфічне речовина, яка здатна ліквідувати до 70% патогенних мікроорганізмів. Таким чином, поверхня довгий час зберігає свою гігієнічність. У такого рушники відсутній неприємний, затхлий запах.

Що Використовується для виробництва натуральне, екологічно чиста сировина, не викликає алергію і подразнень на шкірі. Підійде для користування дітьми, так як є повністю безпечним і відповідає всім високим стандартам європейської якості.

Текстиль відмінно справляється і зі своїм прямим призначенням, а саме, здатний швидко вбирати вологу і осушувати поверхню. Текстура дуже мякенька і пухнаста, відрізняється природним блиском і шовковистістю. Банний рушник подарує шкірі даний райська насолода, огорне теплом і затишком. Зробить звичайні ванні процедури максимально комфортними і приємними.

У побуті виріб просто у використанні і не вимагає спеціального догляду, достатньо звичайної машинного прання, за допомогою миючих засобів. Добре сохне в природних умовах і не вимагає прасування, що значно економить час домогосподаркам.

Рушник представлено в широкому колірному діапазоні і прикрашено високоякісної вишивкою у вигляді рослинного орнаменту. Кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Чи стане відмінним доповненням інтерєру в будь-якому стилі. Створить атмосферу домашнього затишку, занурить в розкіш і багатство.

Купити такий рушників для себе і своїх близьких, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Без цього текстилю не обходиться жоден будинок. Саме тому, рушник є завжди актуальним і потрібним подарунком. Який в нагоді абсолютно всім, і жінкам, і чоловікам, не залежно від віку і соціального статусу. Його можна презентувати за будь-що, будь то річниця весілля, День народження або Новий рік.

Деталі товару
19448

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Щільність
530 г / м2
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
58,00 грн
Купити бавовняне рушник Berra Hotel dray 420 г / м2 від турецького виробника - чудове рішення для готелів і мотелів. Висока щільність махорки, натуральне бавовняне волокно дозволяють легко увібрати вологу і роблять...
polotence-duygu-demet-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Duygu Demet зроблено турецьким виробником з мякою двосторонньої махри на основі 100% натурального бавовняного волокна. Рушник зроблено дуже якісно, має високу щільність махорки, добре вбирає вологу і...
Полотенце Babutcilar jakar 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам великий банний рушник з мякої бавовняної тканини, зроблене турецьким виробником, з кращих матеріалів і на високому рівні якості. Двостороння махрова тканина добре вбирає воду, зберігає свою...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти