Артикул:
19428

Рушник Bulteks Mulia bamboo 50 * 90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Бамбукове рушник Bulteks Mulia bamboo 50 * 90 від відомого турецького виробника домашнього текстилю, має двосторонню махрову структуру. Виготовлено з 100% натурального, екологічно чистого бамбукового волокна, найвищої якості. Комплектується в поліетиленовій упаковці від виробника.

Рушник є найбільш затребуваним предметом домашнього текстилю. А популярність бамбукових виробів продовжує зростати. Перш за все, це обумовлено прекрасними споживчими якостями сировини. Бамбук не викликає алергії і подразнень, виріб підійде для людей з чутливою шкірою і дітям.

Унікальною особливістю бамбукового рушники є його природні антибактеріальні властивості. За рахунок вмісту речовини «бамбукан», природним чином знищується 70% відсотків бактерій. На таких рушниках не виникає запах. Крім цього, поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Добре вбирає вологу, тим самим швидко осушуючи шкіру, при цьому саме швидко висихає. Має дивно мяку і гладку структуру, з шовковистим блиском. Подарує ніжність дотиків своєму власникові, зробить звичайні лазневі процедури максимально комфортними і приємними.

Для видалення забруднень, досить прання в пральній машині при делікатному режимі. Добре сохне в природних умовах. Прасування не потрібно, що полегшує працю домогосподаркам. Має високу міцність і зносостійкість. Зберігає первинний колір, форму, мякість і антибактеріальні властивості, навіть після багаторазового використання.

Колекція представлена в спокійних пастельних відтінках. Краї, прикрашені вишуканим бортиком із золотою або шовковою вишивкою у вигляді рослинного орнаменту. В асортименті також рушники з жакардовий поверхнею, які відрізняються особливим шармом. Рушників добре підійде для будь-якого інтерєру ванної кімнати і стане її прикрасою. Неперевершений дизайн здатний задовольнити найвишуканіший смак.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Підбираючи виріб для свого будинку, згадайте про близьких і друзів, які неодмінно оцінять такий прояв турботи. Цей текстиль є відмінним подарунком як для чоловіків, так і для жінок. Його можна презентувати з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19428

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Duygu bamboo 2-ка в коробке
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Duygu складається з двох рушників. Тканина махрова двостороння. Матеріалом служить 100% бамбук. Щільність тканини вище середньої. Зроблено в Туреччині. Набір йде в подарунковій упаковці від виробника.
163,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти