Артикул:
19426

Полотенце Дельфіни Синій Мякий 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 19 бали. Ваш кошик буде загальним 19 бали який можна перетворити на ваучер на 19,00 грн.

386,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Банний рушник Dolphins Blue Soft 70 * 140 від провідного турецького виробника домашнього текстилю, виготовлено відповідно до європейських стандартів якості. До складу виробу входить 100% високоякісне бавовняне волокно. Тканина виконання двостороння, петельчатого махра, щільністю 530 г / м 2 . Комплектуються в поліпропіленовий чемоданчик на змійці з ручками.

Добре підібраний домашній текстиль допоможе створити гармонію і затишок в домі. Головними вимогами до банного рушника, є здатність поглинати вологу, мякість, безпеку і практичність. Всім цим вимогам відповідає представлене виріб. Ворсиста поверхню надзвичайно пухнаста і мяка, дуже приємна на дотик. В силу своєї будови, має функцію терморегуляції, петельки створюють повітряну подушку між шкірою і полотном. Після банних процедур воно завжди зігріє і забезпечить максимальний комфорт.

Текстиль має високий ступінь гігроскопічності, поверхня здатна поглинати велику кількість вологи, моментально осушуючи тіло. У той же час, дихаюча структура, сприяє швидкому висиханню вироби в природних умовах. Це перешкоджає зростанню патогенних мікроорганізмів і появи неприємного запаху.

Шорсткувата текстура забезпечує легкий відлущуючий масаж, покращує мікроциркуляцію крові і добре впливає на стан шкіри. Натуральний склад забезпечує гіпоалергенність та екологічну чистоту текстилю. Рекомендовано для людей схильним до алергічних реакцій і з особливо чутливою шкірою, підійде для дітей.

За виробом легко доглядати, воно добре переносить часті машинні прання і стійко до сонячного світла. Сушити краще в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Має підвищену зносостійкість, прослужить довгі роки не втрачаючи свого первісного кольору і форми.

Колекція представлена в широкому асортименті натуральних відтінків коричневого, сірого, бордового і інших квітів. Краї рушники прикрашені акуратним бортиком в класичному стилі. Такий текстиль прикрасить будь-яке приміщення ванної кімнати. Буде виглядати охайно і красиво. Приносячи своєму власникові радість, не тільки від використання, але і від привабливого зовнішнього вигляду.

Придбати таку продукцію для свого будинку або в якості подарунка, можна в нашому інтернет магазині, як оптом , так і в роздріб. Вишукане виріб стане прекрасним подарунком для друзів і близьких. Його можна подарувати з приводу і нагоди, всім без винятку.

Деталі товару
19426

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Щільність
530 г / м2
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-duygu-melodi-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махровий рушник Duygu MELODI від турецького виробника, зроблено з бавовняного волокна високої якості. Мяка двостороння махра має високу щільність, добре вбирає вологу і прикрашена красивою вишивкою. Рушник також...
Рушник Julie Ermet Fresh
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В наш асортимент махрових виробів додалася нова серія бавовняних двосторонніх рушників, банні і лицьові. Серія виділяється яскравими квітами і красивою вишивкою маленьких квіток. Рушники зроблені в Туреччині з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти