Артикул:
19088

Рушник Cestepe jakarli sacakli 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 8 бали. Ваш кошик буде загальним 8 бали який можна перетворити на ваучер на 8,00 грн.

172,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Cestepe jakarli sacakli 50 * 90, від відомого турецького виробника, який прославився високою якістю своєї продукції. Виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра.

Рушник є невідємним елементом текстилю в кожному будинку. Виріб знаходить широке застосування в побуті, ми використовуємо його тільки прокинувшись, протягом усього дня і готуючись до сну. Продукція відповідає всім стандартам високої європейської якості та безпеки. Натуральна тканина є екологічно чистою, не викликає алергії і шкірних пошкоджень. Поверхня рушники дуже мяка і ніжна, приємна на дотик. Рекомендовано для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою.

Махрова тканина має ряд корисних властивостей і якостей, що робить рушник максимально комфортним і приємним для використання. Текстиль відрізняється високою здатністю поглинати велику кількість вологи за короткий час. Пухка структура матеріалу добре пропускає повітря, завдяки цьому, виріб досить швидко сохне в природних умовах. Це перешкоджає появі неприємного затхлого запаху і розмноженню патогенних мікроорганізмів. При використанні ворсиста тканина забезпечує легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і покращує її стан.

Текстиль представлений ніжними відтінками різноманітних квітів, кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Виконано вироби в приглушених тонах рожевого, бежевого і блакитного кольору з жакардовий поверхнею у вигляді вензелів. Рушник прикрашено гарним бортиком з вишуканою вишивкою, краю обрамлені бахромою. Чи зможе доповнити і прикрасити будь-який інтерєр. Створить атмосферу тепла і домашнього затишку.

Виріб просто в побуті, йому не потрібен спеціальний догляд. Відмінно переносить часті машинні прання при високих температурах. Сушити рушник потрібно в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити виріб не потрібно, праска може примяти ворсинки, і поверхня втратить свою мякість. Махра відрізняється високою міцністю і зносостійкістю, стійка до впливу сонячних променів і механічних пошкоджень. Чи збереже свою форму і привабливий зовнішній вигляд, навіть після довгого періоду активної експлуатації.

Купити такий високоякісний текстиль можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це корисне і потрібне придбання в будинок, а також чудовий і завжди затребуваний подарунок. Його можна піднести як друзям, так і близьким родичам до різних урочистостей.

Деталі товару
19088

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Оздоблення
бахрома
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенце Yeni Medusa 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушники Yeni Medusa мають габарити 50 * 90. Зроблені з якісного матеріалу. Немаркі і добре тримають колір після багатьох прань. Ви можете придбати їх оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
nabor-polotenec-dvojka-tivolyo-home-baroc
rating 0 відгуків
2 097,00 грн
Пропонуємо Вам набір рушників двійка Tivolyo Home BAROC, зроблених відомим турецьким виробником з кращої махрової тканини високої щільності. Завдяки бавовняній основі рушники добре вбирають вологу, мають мяку махру...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти