Артикул:
19049

рушник TAC Royal havlu 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 20 бали. Ваш кошик буде загальним 20 бали який можна перетворити на ваучер на 20,00 грн.

415,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Особовий рушник TAC Royal havlu 50 * 90, виконано з елітної жаккардовой махорки, високою щільності. Матеріал виготовлений з 100% бавовняного волокна. Продукт виконаний провідним турецьким виробником TAC , який вже понад півстоліття радує споживачів високоякісним домашнім текстилем, як в Туреччині, так і далеко за її межами.

Завдяки своїм складом і способом виробництва, рушників має низку переваг в даному сегменті продукції. Бавовна наділений високою повітропроникністю і швидким поглинанням вологи. Натуральна тканина гіпоалергенна, а також зменшує електростатичне поле. Тому підійде для використання як дорослими, так і дітьми. Висока щільність матеріалу забезпечує міцність і велику зносостійкість. Так що не дивлячись на щоденне використання, рушників послужить тривалий час.

Колір залишається яскравим і насиченим навіть після багаторазових циклів машинного прання. Рушників стійкий до деформацій, що дозволяє зберегти первозданний вигляд. Сам виріб не вимагає спеціального догляду. Забруднення швидко виводяться з поверхні при використанні миючих засобів. Також тканину стійка до сонячних променів - вицвітання і вигорання.

Щільна рівномірна махра з петельками середньої довжини, забезпечує дивовижну мякість, і ніжність виробу, яка не втрачається з часом. Матеріал рушники крім швидкого осушення поверхні тіла, ще виконує легкий масаж шкіри. Це не тільки приємно, але і корисно, покращене кровообіг сприяє швидкій регенерації шкіри, що покращує її стан.

Поверхность рушники жаккардовая, з вибитим візерунком в античному стилі. По краях виріб оформлено невеликий бахромою, що зраджує особливий шарм і вишуканість Різноманіття кольорів і цікавих відтінків дає можливість підібрати виріб на найрізноманітніший смак. Рушник Royal havlu буде добре виконувати не тільки свої прямі функції, воно стане яскравим доповненням до будь-якого інтерєру, створить особливу атмосферу і настрій.

Порадуйте себе такою прекрасною обновкою, яка буде надавати кожен раз задоволення від простих банних процедур. Рушник стане відмінним подарунком для друзів і близьких. Що може бути краще подарованого комфорту?

У нашому інтернет магазині Ви можете купити даний продукт оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника.

Деталі товару
19049

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
полотенце Rebeka Madam Koko 50*90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Rebeka Madam Koko виготовлено з махрової двосторонньої тканини. Матеріал складається зі стовідсоткового бавовни високої щільності. Виріб йде в подарунковій упаковці. Виробник - Туреччина. Ви можете придбати...
набор для сауны Gulcan женский
rating 0 відгуків
633,00 грн
Симпатичний набір для сауни Gursan призначений спеціально для жінок. Ніжні відтінки і якісне пошиття порадують свою володарку. Вироби турецького виробництва в різних варіаціях квітів. У наборі є великий рушник для...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти