Артикул:
19016

простирадло махрове Gulcan Raduga в коробці 160 * 220

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 45 бали. Ваш кошик буде загальним 45 бали який можна перетворити на ваучер на 45,00 грн.

907,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Gulcan Raduga 160 * 220 зявилася в продажу від молодої турецької компанії, яка досить швидко завоювала довіру, так як продукція високої якості, так як під час виробництва дотримуються всіх необхідних технологій. Складова простирадла 100% бавовна, який є натуральним волокном, що має ряд позитивних характеристик.

Простирадло з натуральної бавовняної тканини має поверхню, яку утворюють безліч Нитяні петель, тим самим утворюючи махру. Махра наділена такими відмінними властивостями як: легкість і легкість. Махрова простирадло гіпоалергенна і гігроскопічна, стане хорошим вибором для людей з чутливою шкірою. За рахунок особливої структури тканини, під час використання створюється масажну дію, що покращує кровообіг і позитивно відбивається на здоровї, при цьому роздратування і потертості на тілі відсутні. Сама по собі тканину досить щільна, що позначає-тривалість її зносостійкість.

Махрова простирадло проста в догляді, досить делікатного прання, при наявності плям передбачена хімчистка. Після багаторазового прання простирадл зберігає первозданний вигляд і форму - стійка до деформацій.

Махрова простирадло Gulcan Raduga, огорне своєю мякістю і теплом в холодну пору року. Послужить привабливим покривалом, яке додасть ліжка охайний і доглянутий вигляд. У спекотне літо, стане відмінним, приємним на дотик, ковдрою. При бажанні, буде повноправною частиною постільної білизни, що зробить сон комфортніше і міцніше.

Купити таку махрову простирадло, виробництва Gulcan, можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Товар представлений в різній колірній гамі, фарби насичені і яскраві, по всій поверхні жакардовий малюнок. Також присутній на простирадлі бордюр, з вибитим і вишитим (золотими нитками) візерунком. Малюнок виконаний як в рослинному стилі - вигнуті гілки, що летять листя, так і в геометричному - півсфери, що нагадують сонце, що сходить. Товар упакований в подарункову коробку від виробника, на якій виконаний вишуканий малюнок.

Простирадло махрова Gulcan Raduga стане бажаним подарунком до будь-якого заходу. Адже вона універсальна і практична у використанні, буде радувати свого власника чарівним зовнішнім виглядом. Чи стане невідємною частиною виконаного інтерєру. Послужить незвичайним дизайнерським рішенням для будь-якої з кімнат.

Деталі товару
19016

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
304,00 грн
Яскраве махровий рушник Two Dolphins Jakarli 70 * 140 від турецького виробника порадує Вас мякою двосторонньої махрою з 100% натуральної бавовни, високою якістю виконання і яскравими квітами. Це рушник добре вбирає...
114,00 грн
Мяке махровий рушник для обличчя Dolphins dry, має стандартний розмір 50х90. Рушник зроблено з щільної махрової тканини на основі натуральної бавовни, що подарує Вашим клієнтам мякість і комфорт після ванною мул душа....
prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-elips
rating 0 відгуків
3 167,00 грн
Красива махрова простирадло Tivolyo Home Elips зроблена турецьким виробником з кращої махрової тканини на основі натуральної бавовни. Двостороння махра високої щільності подарує вам комфортний відпочинок в теплу...
 Philippus dray jakarli 70*140
rating 0 відгуків
226,00 грн
Представляємо Вам мяке махровий рушник Philippus dray jakarli турецького виробництва. Двостороння високоякісна махра відмінно вбирає воду і подарує Вашій шкірі відчуття сухості. Рушник прикрашене вишивкою римським...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти