Артикул:
18637

Рушник Gizza 50 * 90 в коробці

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Gizza 50 * 90, від провідної турецької торгової марки домашнього текстилю, виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна. Поверхня - махрова двостороння петельчатого. Виріб комплектується в оригінальну подарункову упаковку від виробника. Класичне біле рушник прикрашено високоякісної вишивкою, у вигляді яскравих сердечок. Такий текстиль підійде для будь-якого інтерєру, прикрасить кімнату і привнесе романтики і грайливості в атмосферу.

Рушник є невідємним атрибутом в кожному будинку. Пропонований продукт відповідає всім високим стандартам європейської якості і безпеки. Виріб порадує свого володаря чудовими властивостями і чудовим зовнішнім виглядом.

Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, є цілком безпечною для використання дітьми та людьми з особливо чутливою шкірою. Рушник дуже мяке і пухнасте, приємне на дотик. Завдяки ворсистої структурі і особливостям бавовни, воно має високий ступінь гігроскопічності. Численні петельки миттєво абсорбують на себе рідину, комфортно осушуючи шкіру. При цьому виріб досить швидко сохне в природних умовах, адже пориста текстура тканини чудово пропускає повітря. Це перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів і появи неприємного затхлого запаху. Під час використання здійснюється легкий масаж, який благотворно впливає на стан шкіри, так як покращує кровообіг.

За текстилем легко доглядати, воно чудово переносить часті машинні прання і високі температури. Це дуже важливо для підтримки гігієнічності. Щоб надовго зберегти мякість і ніжність поверхні, слід сушити рушник в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити виріб не потрібно, так як праска може примяти петельки, це призведе до грубості текстилю. Тканина відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю. Рушник прослужить довгі роки, при цьому зберігаючи свій первинний зовнішній вигляд і корисні властивості.

Купити таке рушник можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це необхідна придбання в свій будинок. При потребі послужить чудовим подарунком для друзів і близьких. Такий текстиль завжди буде актуальним і затребуваним. Презент можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік або просто в якості подяки.

Деталі товару
18637

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце HB ноги 30*50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Миле і приємне ножне рушник від турецького виробника захищатиме Вас від ковзання після прийняття душу або ванни, махра швидко вбирає вологу і дозволяє швидко просушити ноги. Якісна двостороння махра прекрасно терпить...
Рушник Pupilla Polo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінна якість рушників від відомого виробника Pupilla (Туреччина) Вам сподобається з першого погляду. Купивши лицьове рушник Ви оціните приємну махру, теплі відтінки, які підійдуть як чоловікам, так і жінкам. Це...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти