Артикул:
18604

Рушник Bulteks Mulia 50 * 90

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 7 бали. Ваш кошик буде загальним 7 бали який можна перетворити на ваучер на 7,00 грн.

152,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жакардове рушник Bulteks Mulia 50 * 90, від провідного турецького виробника текстилю для дому, який став лідером в даному сегменті виробництва. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, високої якості. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується в фірмову поліетиленову упаковку. Колекція представлена виробами ніжних відтінків рожевого, лілового і бузкового кольорів. Поверхня жаккардовая, мереживна. Вибитий малюнок у вигляді перехресних ліній, що створюють мініатюру з ромбів, в середині яких нитки мають красивий перелив з відблиском. Текстиль виглядає дуже дорого і прикрасить будь-який інтерєр. Завжди охайне і красиве рушник, допоможе завершити дизайнерську задумку, зробити інтерєр досконаліший.

Без рушника не обходиться жоден побут, це один з найпоширеніших видів домашнього текстилю. Для забезпечення максимального комфорту і зручності важливо підібрати той виріб, який буде відповідати всім критеріям. Продукція виготовлена відповідно до високих стандартів європейської якості і безпеки. Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок, є повністю безпечним і гіппоаллергенним.

Рушник має ворсисту поверхню, яку отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Махрова поверхню має ряд корисних властивостей і якостей, за що і полюбилася покупцями. Текстиль має чудові гігроскопічні показники, численні петельки миттєво абсорбують на себе рідину і осушують шкіру. Пухка структура матеріалу чудово пропускає повітря, завдяки чому, виріб досить швидко сохне в природних умовах. Також повітропроникність дозволяє уникнути появи неприємного затхлого запаху, і запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів.

Поверхность рушники дуже пухнаста і мяка, її так і хочеться доторкнутися, так приємно в нього загорнутися після банних процедур . Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює мікроциркуляцію крові і покращує її загальний стан. Тканина характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Виріб прослужить довгі роки активної експлуатації, не втративши своєї зовнішньої привабливості і чудових властивостей.

Виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Текстиль стійкий до сонячного світла, не линяє і не дає усадки. Сушити рушник слід в распрямлённом вигляді, уникаючи прямих джерел тепла, це допоможе зберегти ніжність поверхні.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Такий рушників буде завжди затребуваний господарями, він також обовязково сподобається гостям, вони неодмінно оцінять його якості. Буде корисний не тільки вдома, виручить в поїздці або під час прогулянки з дитиною на вулиці. При потребі, стане відмінним подарунком з будь-якого приводу.

Деталі товару
18604

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton FRINGE  50*100
rating 0 відгуків
358,00 грн
Давно шукайте і хочете купити рушник з бахромою? Тоді зверніть увагу на лицьове рушник Soft Cotton FRINGE 50 * 100, яка прикрашена якісної і стильної бахромою. Махровий рушник виготовлено турецьким виробником з...
Рушник Pupilla Loren
rating 0 відгуків
152,00 грн
Наш асортимент рушників поповнився серією нових турецьких рушників від торгової марки Pupilla. Новинка цікава своїм тисненим малюнком, приємною двосторонньої махрою і чудовою якістю. Такі рушники обовязково...
180,00 грн
Рушник Philippus Color bukle 530 г / м стане відмінним придбанням для Вашого готелю або ж мотелю. Зроблене турецьким виробником з кращої бавовняної тканини, воно прекрасно вбирають вологу і дарує комфорт після...
набор для сауны Gursan мужской
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний набір для сауни Gursan з двосторонньої махри призначений для сильної половини людства, чоловіків, які люблять паритися в сауні або лазні. Вироби турецького виробництва високої якості. Рушник навколо...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти