Артикул:
18495

Рушник Berra клітина 70 * 140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Махрові полотенчика для кухні Berra виготовлені з 100% бавовни. Турецький виробник, який зарекомендував себе дуже добре на ринку домашнього текстилю. Асоціюється у споживача з високою якістю і надійністю. Колекція представлена в широкому колірному асортименті. Кожен зможе підібрати вироби на свій смак і перевагам.

Усім відомо, що найбільш затребуваними на кухні є махрові рушники - це обумовлено тим, що вони мають ряд чудових властивостей, які роблять вироби максимально комфортними для використання.

Тканина має ворсисту структуру, з основи виходять петельки і нитки, ці петельки і обумовлюють головні відмінні риси махрових виробів. Так, такі рушники здатні вбирати велику кількість вологи, нитки матеріалу адсорбируют на себе краплі води і поверхню стає сухою, паралельно відбувається мякий масаж шкіри, який не викликає подразнень і потертостей.

У час виробництва використовується тільки натуральна сировина і барвники без сторонніх домішок. Завдяки чому, рушники гіпоалергенні і екологічно чисті, а значить безпечні у використанні. Рекомендуються для користування людям з чутливою шкірою, алергікам і дітям.

На дотик полотенчика дуже мякі і ніжні, а їх розміри дозволяють використовувати вироби для різних призначень як на кухні, так і в ванній кімнаті. Це просто незамінна річ на пікніку і прогулянці. Зручно брати з собою в дорогу або мати під рукою на роботі.

За текстилем легко доглядати, достатньо звичайної машинного прання, добре сохнуть в природних умовах, не дозволяючи розмножуватися патогенних мікроорганізмів. Витримують високі температури. Не вимагають прасування. Поверхня зберігає свою мякість, а кольори залишаються насиченими і соковитими навіть після тривалої експлуатації. Полотенчика завжди будуть виглядати охайно і акуратно, підкреслюючи домашній затишок за рахунок простого принта виконаного в клітку.

Придбати такі махрові рушники можливо в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Упаковка від виробника. Купити такий виріб можна як для подарунка, так і для повсякденного свого побуту. Вони мають приємний зовнішній вигляд, стануть яскравою прикрасою на будь-якій кухні, впишуться в будь-який дизайн. Така незамінна в побуті річ, є хорошим подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Буде використовуватися і приносити радість своєму власникові.

Деталі товару
18495

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Якісне махровий рушник від відомого турецького виробника Pupilla порадує постояльців Вашого готелю, мотелю або хостелу своєю мякістю і комфортом. Щільна двостороння махра і натуральна бавовна подарують відчуття...
Рушник Soft Kiss 70 * 140
rating 0 відгуків
314,00 грн
Ще одна цікава серія рушників від турецького виробника порадує Вас своїм приємним дизайном і теплими кольорами. Широкий кант прикрашений милими сердечками і каже Вам про те, що такими рушниками Вам і Вашим близьким...
простынь махровая Philippus 200*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінна махрова простирадло Philippus 200 * 220 від турецького виробника подарує Вам при дотику ніжні і мякі відчуття. Чудово виконана із щільної бавовняної тканини, відмінно вбирає вологу, приємна на дотик, легко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти