Артикул:
14879

Рушник Tivolyo Home Corda 50 х 100

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 30 бали. Ваш кошик буде загальним 30 бали який можна перетворити на ваучер на 30,00 грн.

613,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 50 х 100

Оздоблення - вишивка

Рушники є найпоширенішим видом домашнього текстилю. Кожен користується цим виробом протягом усього дня. Великою популярністю для оформлення готельних номерів і для приватного використання користуються вироби з махорки.

Рушник Tivolyo Home Corda 50 х 100 виготовлено з натурального екологічно чистого бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Модель виконана в класичному білому кольорі і підійде до будь-якого інтерєру ванної кімнати. Краї вироби прикрашені елегантним вишитим бортиком в широкій палітрі кольорів. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Провідний турецька виробник прославився далеко за межами своєї батьківщини високою якістю продукції. Виріб відповідає міжнародним санітарним нормам і критеріям безпеки. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Текстиль мякий і ніжний на дотик.

Унікальна петельчатого структура махорки наділяє вироби чудовими властивостями і якостями. Численні ворсинки швидко абсорбують на себе вологу, осушуючи шкіру і даруючи тепло і затишок. Під час використання здійснюється легкий стимулюючий кровообіг масаж, який поліпшує стан шкіри. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, текстиль швидко сохне, це виключає розмноження патогенних мікроорганізмів і як наслідок поява неприємного затхлого запаху.

Текстиль характеризується довговічністю і стійкістю до частих прання саме тому махрові рушники часто використовують для оформлення готельних номерів. Для підтримки чистоти рекомендована прання на 600-700 оборотах, при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Що б уникнути зачіпок рушники слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити текстиль слід при природних умовах в ретельно распрямления вигляді. Поверхня сама розпрямляється і не потребує прасування.

У нашому інтернет магазині можна купити високоякісне рушник, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним вибором в власний будинок і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Виріб стати в нагоді в кожному будинку і послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Презент можна піднести на День народження, Новий рік, Новосілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
14879

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-soft-cotton-vera-50-100
rating 0 відгуків
358,00 грн
Рушник Soft Cotton Vera 50 * 100 зроблено з мякої двох сторонньої махрової тканини на основі натурального бавовняного волокна, відомим турецьким виробником. Рушник добре вбирає вологу, добре сохне і стійко до...
набор Cotton Castillo 3-ка (2л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишуканий набір рушників від турецького виробника стане чудовим подарунком для Вас і Ваших близьких. Рушники прикрашені вишивкою у вигляді квітів. Виготовлені з бавовни, з двостороннім махрою, відмінно поглинають...
Полотенце TAC ORION 100*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне банний рушник TAC ART 100 * 150 від відомого турецького виробника. Рушник зроблено з мякої і якісної бавовняної тканини, з велюрової махрою. Добре вбирає вологу і не втрачає колір. Висока...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти