Артикул:
14778

Рушник Tivolyo Home LINE 50 х 100

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 27 бали. Ваш кошик буде загальним 27 бали який можна перетворити на ваучер на 27,00 грн.

552,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 50 х 100

Оздоблення - вишивка

Рушники знаходять широке застосування в кожному побуті, без цього виробу не обходиться жоден день. Незважаючи на широкий асортимент сучасних тканин, текстиль з натуральної махорки продовжує займати лідируючу позицію за попитом. Така любов і відданість покупців обумовлена чудовими експлуатаційними властивостями і чудовими якостями вироби.

Рушник Tivolyo Home LINE 50 х 100 від провідного турецького виробника характеризується високою якістю і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Модель виконана в сяючому білому кольорі, краю прикрашені акуратним кантом у вигляді трьох тонких вишитих смуг. Оздоблення відрізняється за кольором, серед інших, канти ніжно - рожевого, блакитного, бежевого і інших кольорів. Текстиль стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру ванної кімнати. Поставляється рушник в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі. Поверхня складається з численних петельок, виріб пухнасте і мяке. Подарує масу приємних тактильних відчуттів, огорнувши ніжним хмарою тепла і затишку. Махровий рушник має високу гігроскопічність, що дозволяє миттєво осушувати шкіру. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря. Текстиль швидко сохне, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і як наслідок поява неприємного затхлого запаху.

Завдяки своїй унікальній структурі махрові вироби характеризуються високою міцністю і довговічністю. Текстиль прослужить більше 10 років, зберігаючи при цьому свою привабливість і корисні якості. Для підтримки чистоти рекомендується прання на 600-700 оборотах при температурі води 40-60 градусів. Бажано прати виріб окремо від речей з металевою фурнітурою і використовувати нейтральні миючі засоби. Сушити рушник слід при природних умовах, попередньо розпрямивши рушник. Текстиль не потрібно гладити, під впливом гарячих поверхонь петельки махорки можуть деформуватися, і виріб втратить свою пухнасту структуру.

Купити розкішне рушник для себе або в якості подарунка можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Зробити замовлення можна будь-яким зручним способом, онлайн або звязавшись з нашими консультантами. Модель, є прекрасним вибором для приватного користування, а так само підійде для оформлення готельних номерів. Текстиль знадобиться в кожному будинку, тому рушник, це універсальний і затребуваний подарунок. Такий презент можна піднести на День народження, Новосілля, річницю весілля і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
14778

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
простынь махровая Philippus Bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити стильну махрову простирадло Philippus Bamboo 200 * 220 - подарувати справжнє розслаблення і комфортний відпочинок. Чудово виконана з бамбукової тканини, дуже мякою і блискучою. Простирадло зручна, міцна,...
набор Philippus 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити набір рушників в подарунковій упаковці від турецького виробника, з красивою вишивкою у вигляді квітки троянди - зробити приємний і практичний подарунок друзям і близьким. У набір входить лицьове і банний...
полотенце Duygu bukle
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові рушники вважаються одними з кращих. Махровий рушник Duygu bukle від відомого турецького виробника текстильної промисловості стануть Вашим незамінним помічником. Натуральна махра дуже приємна на дотик, не...
полотенце Julie vip 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне банний рушник Julie vip 70 * 140 турецького виробництва. Зроблене з кращого бавовни, воно подарує вашій шкірі приємну мякість і комфорт після душа, і гарний настрій на цілий день. Відтінки на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти