Артикул:
14233

Набір рушників Tivolyo Home Diamond 2-ка

Пропонуємо Вашій увазі красивий набір рушників Tivolyo Home Diamond 2-ка від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякого бавовни і прикрашені ніжним мереживним кантом. Двостороння махра приємна до тіла і швидко вбирає вологу. Подарункова упаковка. Набір рушників Tivolyo Home можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 112 бали. Ваш кошик буде загальним 112 бали який можна перетворити на ваучер на 112,00 грн.

2 245,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір із двох рушників:

лицьове - 50 х 100 х 1

банний - 75 х 150 х 1

Махрові рушники незамінна річ в кожному будинку, незважаючи на появу нових тканин, натуральні вироби, продовжують займати лідируюче місце за попитом. Це пояснюється унікальними властивостями, використовуваної тканини. Натуральна петельчатого структура, дозволяє вбирати велику кількість вологи, моментально осушуючи поверхні. Виріб гіпоалергенні і не викликає подразнень на шкірі. Рекомендовано для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою.

Набір рушників Tivolyo Home Diamond 2-ка від провідного турецького виробника виготовлений на основі 100% бавовни вищого гатунку. Торгова марка дорожить своєю бездоганною репутацією і ретельно стежить за виробництвом. Модель виконана в приємних ніжних відтінках рожевого, бежевого, молочного бузкового і білого кольору. Краї окантовані вишуканим мереживом. Текстиль виглядає дуже дорого і нарядно, стане прекрасним доповненням інтерєру ванної кімнати. Поверхня рушників пухнаста і ніжна, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність. Зайва волога швидко вбирається, при цьому зберігається відчуття сухості і тепла.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду, досить звичайною машиною прання при температурі води 40 градусів. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду слід використовувати нейтральні миючі засоби. Білизна слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Вироби стійкі до високих температур і сонячного світла. Сушити текстиль слід на відкритому повітрі або в провітрюваному місці, уникаючи прямих джерел тепла. Махрова тканина характеризується міцністю і зносостійкість, рушники прослужать довгий час, зберігаючи свою зовнішню привабливість і корисні властивості.

Придбати, пропоновану продукцію, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне придбання для себе, і хороший подарунок для близьких і друзів. Набір високоякісних рушників можна презентувати з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік. Такий презент, відрізняється своєю універсальність і актуальністю. Протягом довгих років рушники будуть радувати свого власника прекрасними властивостями і ніжною поверхнею, нагадуючи про дбайливості і добрий смак дарувальника.

Деталі товару
14233

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Полотенце Soft Cotton BAMBU  50*100
rating 0 відгуків
500,00 грн
Інтерєр Вашої ванної кімнати оформлений в ніжних тонах? Тоді зверніть увагу на рушник Soft Cotton BAMBU 50 * 100 від турецького виробника домашньої текстильної продукції. Махровий рушник виготовлено з екологічно...
Нещодавно переглянуто
nabor-polotenec-tivolyo-home-diamond-2-ka nabor-polotenec-tivolyo-home-diamond-2-ka
rating 0 відгуків
2 245,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красивий набір рушників Tivolyo Home Diamond 2-ка від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякого бавовни і прикрашені ніжним мереживним кантом. Двостороння махра приємна до тіла...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти