Артикул:
14157

Набір рушників трійка Tivolyo Home Baroc

Пропонуємо Вам чудовий набір рушників Tivolyo Home Baroc від відомого турецького виробника. У набір входить банний, лицьове рушник і серветка. Двостороння махра добре вбирає вологу, швидко сохне і зберігає свою мякість тривалий час, і все це завдяки натуральному бавовняному волокну. Купити набір рушників можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 130 бали. Ваш кошик буде загальним 130 бали який можна перетворити на ваучер на 130,00 грн.

2 617,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри:

банний - 90 х 150

лицьове - 50 х 90

серветка - 30 х 50

Махрові рушники незамінна річ в кожному будинку, незважаючи на появу нових тканин, натуральні вироби, продовжують займати лідируюче місце за попитом. Це пояснюється унікальними властивостями, використовуваного матеріалу. Натуральна петельчатого структура, дозволяє вбирати велику кількість вологи, моментально осушуючи поверхні.

Набір рушників трійка Tivolyo Home Baroc виготовлений з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - двостороння, петельчатого махра. До складу набору входь великий банний рушник, лицьове і серветка. Текстиль виконаний в широкій гамі приємних відтінків бежевого, рожевого, бузкового та інших кольорів. Поверхня прикрашена красивим рельєфним візерунком і бортиком зі стразами. Турецький виробник завоював любов і довіру споживачів, високою якістю своєї продукції. Виріб комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Пропоновані рушники мають пухнасту і ніжну поверхню, по якій так і хочеться провести рукою. Текстиль володіє всіма корисними властивостями бавовняного волокна. Виріб не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Поверхня здатна всотати до 1/5 рідини від власної ваги. Пориста структура вільно пропускає повітря, завдяки цьому виріб швидко сохне, що запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного запаху.

Рушники відрізняються своєю зносостійкістю і міцністю, прослужать довгі роки, не втрачаючи при цьому своєї привабливості, яскравого кольору і форми. Для підтримки чистоти рекомендується прання при 40-60 градусах з використанням мяких миючих засобів. Виріб стійкий до сонячного світла і механічних пошкоджень. Сушити текстиль рекомендовано в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити рушники не потрібно, це дозволить зберегти мякість і шовковистість поверхні.

Купити шикарний набір рушників можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною і вигідною. Модель стане чудовим придбанням в власний будинок і послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів. Текстиль знадобиться в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися. Такий презент можна піднести з нагоди Дня народження, Річниці весілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди. Виріб довгі роки буде радувати своїм бездоганним якістю і нагадувати про виявлену турботу і добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
14157

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрази
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Berra Rebeka 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити відмінний набір рушників в подарунковій упаковці від турецького виробника - отримати мяке лицьове і банний рушник для комфортного завершення водних процедур. Якісна двостороння махра дозволить Вам...
Полотенце Soft Cotton PUFFY 85*150
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити ніжне і пухнасте рушник Soft Cotton PUFFY від турецького виробника - отримати справжнє задоволення від дотику до тіла, насолодитися приємною махрою після лазні. Гарний дизайн і висока якість виконання...
Нещодавно переглянуто
nabor-polotenec-trojka-tivolyo-home-baroc nabor-polotenec-trojka-tivolyo-home-baroc
rating 0 відгуків
2 617,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір рушників Tivolyo Home Baroc від відомого турецького виробника. У набір входить банний, лицьове рушник і серветка. Двостороння махра добре вбирає вологу, швидко сохне і зберігає свою...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти