Артикул:
13922

Полотенце Tivolyo Home Deniz keten 100 * 180

Рушник Tivolyo Home Deniz keten 100 * 180 зроблено з кращого льону відомим турецьким виробником. Таке рушник подарує вам і вашим близьким комфортний відпочинок на морі або біля басейну в готелі. Висока якість виконання, матеріалів і приємні кольори допоможуть вам визначитися з вибором. Купити рушник оптом і в роздріб можна в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 51 бали. Ваш кошик буде загальним 51 бали який можна перетворити на ваучер на 51,00 грн.

1 038,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Bordo
  • Caramel
  • Серый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір рушника - 100х180 см.

Тип - Пляжне.

Колір - сірий, бежевий, бордовий.

Рушник є невідємним і самим поширеним видом домашнього текстилю. Не обійтися без цього виробу і в період літніх відпусток на пляжі і біля річки. Рушник Tivolyo Home Deniz keten 100 * 180 має чудове дизайнерське оформлення. Текстиль виглядає дуже стильно і дорого. Поверхня прикрашена смугами різних відтінків основного кольору виробу. Краї обрамлені акуратною бахромою. Модель виготовлена в широкому асортименті кольорів, серед інших бордовий, сірий, молочний та інші. Поставляється текстиль в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Продукція на 100% складається з натурального екологічно чистого льону. Виріб відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Поверхня повністю гіпоалергенна і безпечна навіть для самих маленьких дітей з особливо чутливою шкірою. Поверхня мяка і ніжна на дотик, подарує приємні відчуття від дотиків. Текстиль характеризується високою гігроскопічністю, рушник миттєво осушить шкіру, зберігши відчуття сухості і комфорту. Пориста структура вільно пропускає повітря, завдяки цьому рушник швидко висихає, це запобігає розмноженню шкідливих мікроорганізмів і затхлого запаху.

Модель від знаменитого турецького виробника характеризується своєю практичністю і багатофункціональністю. Текстиль легкий і компактний його зручно брати з собою. Це відмінний варіант пляжного рушники, який можна використовувати в якості килимка. Виріб можна просто накинути на плечі або використовувати як Паре.

Виріб характеризується міцністю і довговічністю. Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Прати рушники рекомендується при температурі води 40-60 градусів з використанням нейтральних миючих засобів. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу ультрафіолетових променів. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Пропонований текстиль можна купити за доступними цінами в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно здивують покупців. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом, онлайн на сайті або звязавшись з нами по телефону. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить чудовим варіантом подарунка. Текстиль завжди стати в нагоді, і є універсальним презентом для друзів і родичем. Рушник можна подарувати з приводу і нагоди будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
13922

Характеристики

категорія товару
рушник
склад тканини
льон
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
бахрома
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
129,00 грн
Купити рушник Bulteks Hotel ноги 50 * 70 - відмінне рішення для Вашої ванної. Мяка турецька махра завжди зігріє Ваші ноги і швидко вбере воду. Рушник зроблено якісно і прослужить Вам тривалий час, також воно легко...
143,00 грн
Рушник Philippus Hotel bukle 480 г / м2 стане чудовим придбанням для Вас і Вашої родини. Двостороння махра зроблена з кращого турецького бавовни, має високу щільність, добре вбирає вологу і стійка до частої...
polotence-tivolyo-home-keten-plyazhnoe-100-180
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Великий рушник Tivolyo Home keten пляжне 100х180 зроблено відомим турецьким виробником з 100% натурального турецького бавовни для Вашого комфорту на сонячному пляжі. Рушник мяке і приємне на дотик, має високу...
Нещодавно переглянуто
polotence-tivolyo-home-deniz-keten-100-180-plyazhnoe polotence-tivolyo-home-deniz-keten-100-180-plyazhnoe
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Рушник Tivolyo Home Deniz keten 100 * 180 зроблено з кращого льону відомим турецьким виробником. Таке рушник подарує вам і вашим близьким комфортний відпочинок на морі або біля басейну в готелі. Висока якість...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти