Артикул:
13921

Полотенце Tivolyo Home Gaia махровий 100 * 180

Пляжне рушник Tivolyo Home Gaia terry 100 * 180 зроблено з натуральної бавовни турецьким виробником для вашого комфортного відпочинку біля моря чи басейну. Цікава текстура, висока щільність, приємні відтінки і висока якість виконання поєднуються в цій моделі рушники. Купити рушник можна як оптом, так і в роздріб в інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 71 бали. Ваш кошик буде загальним 71 бали який можна перетворити на ваучер на 71,00 грн.

1 424,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір рушника - 100х180 см.

Тип - Пляжне.

Колір - ефект джинсової тканини: сірий, синій, бежевий.

Незамінною деталлю літнього відпочинку є пляжний рушник. Незважаючи на широкий асортимент нових тканин, лідируюче місце за попитом займають натуральні вироби. Рушник Tivolyo Home Gaia terry 100 * 180 виготовлено з односторонньою петельчатого махорки високої щільності . Поверхня однотонна синього, бежевого і сірого кольорів з імітацією джинсової тканини. Краї рушники прикрашені бахромою. Великий рушник дуже зручне у використанні. Стильний сучасний дизайн доповнить будь-який образ.

Турецький виробник широко відомий на європейському ринку, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Пропонована модель пляжного рушники характеризується багатофункціональністю. Мякою поверхнею приємно витиратися, так само виріб можна використовувати в якості пляжного килимка. Текстиль легко очищається від піску, слід просто гарненько струснути рушнику.

пористих поверхнях отримують шляхом, витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Завдяки своїм складом і структурі, тканина набуває, унікальні, чудові якості. Мяке і ніжне виріб, дуже приємно на дотик, воно відрізняється високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Численні петельки, миттєво абсорбують на себе вологу і осушують шкіру. Завдяки пухкої структурі, тканина вільно пропускає повітря і швидко сохне. Це перешкоджає появі неприємного запаху і розмноженню патогенних мікроорганізмів.

Пропонований текстиль не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання при 40-60 градусах. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити виріб слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. Текстиль стійкий до сонячного світла і прекрасно зберігає свою форму і насиченість кольорів. Рушник не потрібно гладити праскою.

Чудове пляжний рушник можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни зроблю покупку ще більш приємною і вигідною. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів. Виріб порадує своїм зовнішнім виглядом і бездоганною якістю, зробить відпочинок у води максимально комфортним.

Деталі товару
13921

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова одностороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
бахрома
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla Hotel ноги 50 * 70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісне рушник для ніг від турецького виробника Pupilla - створити затишок в номерах Вашого готелю або хостелу. Для створення такого рушники турецькі майстри використовували виключно кращий бавовна, його якість...
Maisonette Рушник махр Ivy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісне махровий рушник від турецького виробника сподобається Вам з першого погляду. Приємні відтінки прикрасять ванну кімнату, а неймовірна мякість подарує комфорт і відчуття сухості після прийняття душу або ванни....
polotence-two-dolphins-jakarli-90-150-bannoe
rating 0 відгуків
410,00 грн
Рушник Two Dolphins Jakarli 90 * 150 зроблено з мякої двосторонньої махри на основі кращого турецького бавовни. Таке рушник має високу щільність, легко вбере вологу і подарує Вашій шкірі комфорт і приємну сухість....
набор Meteor 3-ка (2л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір з трьох рушників Meteor у витонченій упаковці від турецького виробника вже готовий для подарунка. Два лицьових і банний рушник з двосторонньої махри доповнять Ваш день приємними відчуттями після водних...
Нещодавно переглянуто
polotence-tivolyo-home-gaia-terry-100-180-plyazhnoe polotence-tivolyo-home-gaia-terry-100-180-plyazhnoe
rating 0 відгуків
1 424,00 грн
Пляжне рушник Tivolyo Home Gaia terry 100 * 180 зроблено з натуральної бавовни турецьким виробником для вашого комфортного відпочинку біля моря чи басейну. Цікава текстура, висока щільність, приємні відтінки і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти