Артикул:
13850

Рушник пляжний Tivolyo Home 90 * 180

Рушник Tivolyo Home 90 * 180 пляжне від турецького виробника подарує Вам гарний настрій і приємні відчуття від якісної турецької махорки. Рушник зроблено з натурального бавовняного волокна, що дозволяє швидко вбирати вологу і також швидко сохнути. Купити цей рушник можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 51 бали. Ваш кошик буде загальним 51 бали який можна перетворити на ваучер на 51,00 грн.

1 038,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір рушника - 90х180 см.

Тип - Пляжне.

Колір - синій, бежевий, бірюзовий, бордо, зелений, рожевий.

Рушник є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Не обійтися без цього виробу і відпочинку. Пропонована модель забезпечить максимальний комфорт і зручність під час відпочинку, а також підкреслить гарний смак свого володаря.

Пляжний рушник Tivolyo Home 90 * 180 від провідного турецького виробника виготовлено на основі 100% натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Поверхня прикрашена красивим рельєфним малюнком. Серед інших квіткові орнаменти, малюнки на морську тематику і геометричні зображення. Краї рушники оформлені красивою бахромою у вигляді пензликів. Модель виконана в широкому діапазоні кольорів, серед яких, синій, бордовий, коричневий, рожевий і інші. Кожен зможе підібрати текстиль на власний смак. Поставляється виріб в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Поверхня мяка і приємна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий симулює кровообіг масаж. Численні петельки миттєво абсорбують на себе рідину. Зберігається відчуття сухості поверхні, виріб добре зігріває, підтримуючи оптимальний температурний режим. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень на шкірі. рушник компактне і легке його зручно брати з собою на пляж і можна використовувати в якості килимка.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Виріб збереже свій новий зовнішній вигляд і корисні властивості навіть через 300 прань. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прання при температурі води 40-60 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Текстиль слід прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити рушник слід при природних умовах в распрямления вигляді. Виріб стійкий до дії ультрафіолетових променів. Текстиль не потрібно гладити, гарячі поверхні можуть примяти численні петельки, і рушник втратить свою ніжність.

Придбати чудове пляжний рушник можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і зробить відпочинок біля води максимально комфортним. Прекрасний зовнішній вигляд підніме настрій. Текстиль можна подарувати друзям і родичам по будь-якого приводу і нагоди. Рушник в нагоді в кожному побуті і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
13850

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
бахрома
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
простынь махровая Julie
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
792,20 грн 932,00 грн
Двостороння простирадло на ліжко виготовлена з махрової тканини. Такі махрові простирадла сподобаються всім членам сімї, завдяки своїй мякості і приємним тактильним відчуттям під час зіткнення з шкірою. Простирадло...
Рушник Pupilla Macro
rating 0 відгуків
376,00 грн
Ще одне чудове банний рушник, яке гідно оцінять всі члени Вашої родини. Мяка бамбукова махра, якісне виконання і талант майстрів турецького виробника піднімають такий рушник на високий рівень стандартів якості....
Нещодавно переглянуто
polotence-tivolyo-home-90-180-plyazhnoe polotence-tivolyo-home-90-180-plyazhnoe
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Рушник Tivolyo Home 90 * 180 пляжне від турецького виробника подарує Вам гарний настрій і приємні відчуття від якісної турецької махорки. Рушник зроблено з натурального бавовняного волокна, що дозволяє швидко...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти