Артикул:
13538

Простирадло махрова Tivolyo Home Alora

Простирадло махрова Tivolyo Home Alora має красиву текстуру, приємну мякість і високу щільність якісної двосторонньої махри. Під таким покривало вам завжди буде комфортно відпочивати в теплу пору року, також ЕВГО можна взяти на природу або ж дачу. Подарункова упаковка. Ви можете купити махрову простирадло оптом і в роздріб , в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 153 бали. Ваш кошик буде загальним 153 бали який можна перетворити на ваучер на 153,00 грн.

3 067,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Белый
  • Brown
  • Розовый
  • Лиловый
  • Бежевый
  • somon
  • Бирюзовый
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 220 х 240

Простирадло махрова Tivolyo Home Alora від широко відомого турецького виробника з бездоганною репутацією. Текстиль виготовлений з двосторонньої петельчатого махорки високої щільності на основі 100% натурального бавовняного волокна. Поверхня має красиву текстуру у вигляді вишуканого орнаменту з вензелями. Модель випускається в білому, а також ніжних відтінках бузкового, рожевого, бежевого і блакитного кольорів. Білизна стане справжньою окрасою будь-якого інтерєру, наповнивши атмосферу в кімнаті теплом і домашнім затишком. Комплектується в подарункову упаковку з картону з фірмовим логотипом.

Махрова простирадло є універсальним виробом і знаходить широке застосування в побуті. Текстиль можна використовувати в якості постільної білизни, легкої ковдри або покривала, простирадла зручно взяти з собою на дачу або природу, можна використовувати в якості великого пляжного рушники. Махра - це натуральна ворсиста тканина, що складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Вироби не викликає алергічних реакцій і володіє прекрасними споживчими властивостями.

Поверхность простирадла пухнаста і мяка, огорне тіло ніжним хмарою турботи і ласки, подарувавши масу приємних тактильних відчуттів. При контакті зі шкірою здійснюється легкий стимулюючий масаж. Білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю, що забезпечує максимально комфортні відчуття під час відпочинку.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Махрова тканина славиться своєю міцністю і довговічністю, навіть після 300 прань виріб збереже свою привабливість і фізичні властивості. Дотримуючись простих рекомендацій можна продовжити термін експлуатації текстилю. Прати білизну слід при температурі води 40 градусів з використанням нейтральних миючих засобів. Махрову простирадло слід прати окремо від речей з металевими застібками. Сушити текстиль слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити білизну не потрібно.

Купити пропонований текстиль для власного користування і в подарунок, можна за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Виріб стане вигідним придбанням у власний будинок і послужить довгі роки активної експлуатації, роблячи побут зручнішим. Махрова простирадло високої якості послужить чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль не має термінів давності і не виходить з моди, це завжди потрібна і бажана річ в кожному будинку.

Деталі товару
13538

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Вопрос
rating 10
Здравствуйте, на сайте производителя написано, что такая простынь бывает полуторной. Возможно ли, что у вас она появиться в наличии?
Відповідь: Добрый день. В ближайшее время должна быть, мы обязательно уведомим Вас о поступлении.
6 інших товарів в цій категорії:
107,00 грн
Рушник Duygu ноги 50 * 70 від відомого турецького виробника зроблено з мякої бавовняної тканини. Махровий рушник добре вбирає вологу, має приємні кольори, швидко сохне і залишається мяким після машинного прання....
пр-нь Versace Philippus велюровая
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудова велюрова простирадло від відомого турецького виробника торгової марки Philippus. Простирадло виглядає чудово і представлена в декількох колірних рішеннях. Приємна золотиста вишивка знаменитої грецької мозаїки...
полотенце Duygu bukle
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові рушники вважаються одними з кращих. Махровий рушник Duygu bukle від відомого турецького виробника текстильної промисловості стануть Вашим незамінним помічником. Натуральна махра дуже приємна на дотик, не...
Нещодавно переглянуто
3 067,00 грн
Простирадло махрова Tivolyo Home Alora має красиву текстуру, приємну мякість і високу щільність якісної двосторонньої махри. Під таким покривало вам завжди буде комфортно відпочивати в теплу пору року, також ЕВГО...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти