Артикул:
21147

Серветки махрові Vianna 40x60 2 штуки (Мишки)

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Виробник: Vianna (Туреччина).

Розмір серветок: 40x60 см.

Кількість серветок в наборі: 2 штуки.

Кухню часто називаю серцем будинку. Для створення теплої домашньої атмосфери важлива кожна деталь. Особливе місце займає текстиль. Складно уявити собі роботу на кухні без використання кухонних серветок. Виріб допомагає господаркам підтримувати чистоту і порядок, роблячи побут комфортнішим. Не обійтися без серветок і за обіднім столом. Текстиль від провідного турецького виробника найкращим чином підійде для цих завдань.

Серветки махрові Vianna 40x60 2 штуки (Мишки) комплектуються в презентабельну подарункову коробку з фірмовим логотипом. У набір входить одна біла серветка і одна серветка на вибір бузкового, жовтого, персикового кольору. Поверхня оздоблена вишивкою кумедних мишенят, які користуються всесвітньою популярністю Міккі і Міні Маус. Текстиль освіжить інтерєр і підніме настрій всім членам сімї.

Поверхность пропонованих серветок пухнаста і ніжна. Двостороння петельчатого махра прекрасно поглинає вологу і дарує приємні тактильні відчуття. До складу продукції входить 100% бавовна Егейського походження. Текстиль не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, завдяки цьому виріб швидко висихає, це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Завдяки своїй структурі тканину наділена підвищеною міцністю і стійкістю до зносу. Для підтримки чистоти найкращим чином підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Текстиль стійкий до високих температур і ультрафіолетового впливу. Найбільш прийнятною є прання при 40-60 градусах з використанням нейтральних миючих засобів. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла.

Прекрасний набір кухонних серветок з будь-якими мульт - героями можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Кухонного текстилю не буває занадто багато, модель стане прекрасним вибором для власного користування. Роблячи покупки для себе, згадайте про родичів і друзів адже це універсальний варіант маленького презенту. Текстиль можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди, виріб точно стати в нагоді і принесе радість від експлуатації. Особливо актуальний набір напередодні Нового 2020 року, який пройде під знаком Пацюка.

Деталі товару
21147

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-nilteks-lux-50-70-2-shtuki-v-korobke
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вафельні серветки Nilteks LUX 2 штуки, зроблені турецьким виробником з мякою і міцною бавовняної тканини - допомогти Вам і Вашим близьким у приготуванні улюблених кулінарних шедеврів. Серветки великого...
Салфетки Freecoton 30*50 кофе
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Freecoton 30 * 50 кави , виглядають оригінально і цікаво. Турецький виробник використовував бавовняну тканину високої якості, щоб ви могли порадувати себе приємною покупкою і чистотою під час приготування...
салфетки Vevien bukle 3 шт. 40 * 60 в коробке
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір серветок від турецького виробника, представлені в широкому асортименті і приємних відтінках. Кожна серветка зроблена з двосторонньої махрової тканини на основі натуральної бавовни, що...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти