Артикул:
19455

Колготки GIULIA Pari Rete Vision 60 модель 3

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Колготки GIULIA Pari Rete Vision 60 model 3, представлені з матовою чорною поверхнею з мікрофібри, з імітацією ботфорт, що не прозора , а щільність вироби - 60 den . Верхня частина колгот сітчаста без шортиків. Для комфорту передбачено: гігієнічна листівці, плоскі шви, широкий пояс, посилений носочек. Склад 89% поліамід, 11% еластан. Плетіння тканини 3 D . Виріб відповідає європейським стандартам і має міжнародний сертифікат якості. Випускаються українською торговою маркою, що завоювала любов і довіру споживачів високою якістю своєї продукції і унікальними моделями колгот, панчох, легінси. Дизайнери приділяють підвищену увагу стилю і виду, тканин і забарвлень, створюючи продукцію відповідно до світових трендів і потребами клієнтів.

Колготи - це елемент одягу, без якого не обійтися кожної дівчини. Вони надають образу елегантність і неповторність. Дозволяють носити сукні та спідниці не залежно від пори року і температури повітря.

Представлена модель колгот візуально подовжує і стрункий ноги. Добре підійдуть під короткі шорти, спідниці або плаття. Створено робити жіночі ноги чарівними і приковувати погляди протилежної статі.

Колготи мають приємну, ніжну структуру, відмінно сідають по фігурі, створюючи ефект другої шкіри. Чи не розтягуються і не втрачають форму протягом шкарпетки, які не сповзають і не утворюють складок. Мають легким масажним і підтримуючим ефектом, стимулюють кровообіг. Є профілактикою втоми ніг і появі варикозного розширення вен і судинних сіточок.

Щільна структура дозволяє носити колготки в холодну пору року. Плоскі шви забезпечують максимальний комфорт, запобігають потертості і вживання в шкіру. Виріб можна носити під саме відверту сукню, адже колготи не виділяються з-під одягу створюючи ідеальний силует. Посилений носок продовжує термін експлуатації, запобігаючи появі стрілок і розривів.

Для збереження привабливого зовнішнього вигляду і властивостей колгот, прати рекомендується при низьких температурах, чистку здійснювати вручну. Сушити в природних умовах в розправленому вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гладити колготи можна.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет-магазині, оптом і в роздріб. Це гарне придбання для себе і близьких. Кожна дівчина і жінка зрадіє такому потрібному, незамінним подарунку.

Деталі товару
19455

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kolgotki-sisi-be-free-8-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прозорі колготки з заниженою талією від італійського виробника стануть для Вас приємною покупкою і подарують гарний настрій. Маленька щільність, всього 8 den, робить колготки непомітними, при цьому надає шкірі ніг...
Лосины Valeri 7010
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Елегантні трикотажні лосини Valeri 7010 ідеально підкреслюють фігуру, підходять для будь-якої погоди і стійкі витягуванню. Кишені обманки додають оригінальності цієї моделі лосин, і в поєднанні з блузкою або кофтою...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти