Артикул:
19455

Колготки GIULIA Pari Rete Vision 60 модель 2

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночі колготки GIULIA Pari Rete Vision 60 model 2, від відомого українського виробника, полюбилися жінками за високу якість і яскравий дизайн. До складу виробу входить поліамід 95% і еластан 5%. Модель імітує ботфорти, верх вироби прикрашений дрібним горошком. Має зручну, середню посадку талії, посилений мисок і комфортну гумку. Комплектується в подарунковій упаковці від виробника.

Для кожної жінки колготки є невідємним елементом одягу в гардеробі. Вони носяться під спідниці і сукні будь-якої довжини в повсякденності, і є незамінні при дотриманні ділового дрес-коду. Щільні колготки підійдуть для холодної пори року, вони добре зігрівають і утримують тепло.

При виробництві використана технологія одинарної обмотки нитки і 3 D плетіння. Це означає, що нитки еластану обплітають кожен ряд поліамідних ниток. Що робить готовий виріб надзвичайно еластичним, воно тягнеться на всі боки і створює ефект «другої шкіри». На них складно зробити зачіпку, мають приємну однорідну текстуру. Надають легкий ефект, що підтягує, роблячи форми більш витонченими. Мають масажним властивістю, стимулюють кровообіг і попереджають втому і набряклість ніг.

Колготи мають високу міцність, при дбайливому зверненні, прослужать протягом багатьох сезонів. Зберігати виріб краще в окремих скриньках або мішечках для білизни. Прання передбачена ручна, використовуючи при цьому не агресивні миючі засоби. Сушити в розправленому вигляді, поклавши на рушник.

Модель в чорному кольорі підійде всім дівчатам. Дизайн білизни відповідає останнім світовим тенденціям і потребам покупців. Що зробить силует більш витонченим, і візуально подовжить ноги. Фантазійні колготи створені для того, щоб привертати увагу чоловіків. Підійдуть під короткі спідниці, сукні та шорти. Мяка приємна текстура, подарує приємні відчуття шкірі під час шкарпетки. Рівномірно сідають по всій довжині, повторюючи анатомічну будову, що не сповзають і не утворюють складок.

Високоякісне виріб подарує комфорт і зрадить впевненості. Придбати пропоновану продукцію, можна в нашому інтернет-магазині, як оптом, так і в роздріб. Колготи не тільки потрібна покупка для себе, це ще і відмінний подарунок для близьких жінок і дівчат. Товар має міжнародну сертифікацію і неодмінно порадує свою власницю дивовижні властивості.

Деталі товару
19455

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Відмінні легінси з мікрофібри від італійського виробника, порадують вас своєю якістю і подарують вам тепло в прохолодну погоду. Щільність леггинсов 250 den дозволить вам відчувати себе комфортно прогулюючись...
Лосины Valeri 5023
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Лосини Valeri 5023 зроблені в класичному стилі, мають прошиту стрілку спереду ніжки і кишені ззаду доповнені шкіряною вставкою. У таких лосинах Вам буде зручно і комфортно, завдяки повномірного крою, мякої тканини...
kolgotki-levante-extra-20-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові колготки великих розмірів з матовою поверхнею від відомого італійського виробника Levante Extra . Модель колготок виконана якісно, має щільність 20 dtn, доповнена спеціальною вставкою і посиленими Мисик, а...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти