Артикул:
19452

Колготки Giulia Mama Cotton 200 den

65% Бавовна / 31% Поліамід / 4% Еластан

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Колготки GIULIA Mama Cotton 200 den від відомого українського виробника, виготовлене з дотриманням стандартів високої європейської якості. Виріб складається з натуральної бавовни 68% і поліаміду 28% і еластану 4%. Виконано в класичному чорному кольорі, без шортиків, шкарпетка додатково ущільнений. Білизна розроблено спеціально для вагітних жінок з урахуванням постійно зростаючого животика. Забезпечить максимальний комфорт і підтримку живота.

Кожна жінка хоче залишатися чарівною в будь-якому положенні і не залежно від ситуації. Пропоновані щільні колготки мають приємну текстуру і створюють гарний силует. Крім зовнішньої естетики, виріб має ряд корисних якостей. Плоскі шви, мяка гумка і спеціальна вставка для живота, робить виріб просто не замінним в період вагітності. Колготки мяко сідають НЕ впиваючись в шкіру, виключають потертості і здавлювання на тілі. Анатомічний силует правильно підтримує живіт, знижуючи навантаження на поперек і напруга шкіри, це значно зменшує ризик появи розтяжок.

Виріб відрізняється еластичністю, добре сідати по фігурі і не утворює складок. Робить ніжки стрункими і привабливими, додатково забезпечуючи підтримку і дренаж, що є профілактикою варикозного розширення вен і появи судинних сіточок. Володіє легким масажним ефектом, що покращує кровообіг. Висока посадка забезпечує додатковий комфорт і безпеку.

Натуральна бавовна в складі, наділяє виріб додатковими корисними властивостями, серед яких: гігроскопічність, повітропроникність, терморегуляція. Бавовна здатна поглинати і виводити зайву вологу на поверхню, тіло завжди буде дихати, що запобігає створення парникового ефекту. Колготки добре зігрівають і підтримують оптимально комфортну температуру. Підійдуть для осінньо-зимового періоду.

Виріб не вимагає спеціального догляду, можна прати в пральній машині, проте рекомендується дбайливий режим і низька температура. Сушити краще в природних умовах, в повністю розправленому вигляді.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Білизна дуже мяке і приємне на дотик, подарує ніжність і додасть впевненості. Колготи стануть хорошим подарунком для вагітної подруги або родички. Носити такий текстиль приємно і корисно.

Деталі товару
19452

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам колготки з утягивающим ефектом від відомого італійського виробника. Колготки мають щільність 70 den, вони зроблені так, щоб стягуючі ефект розподілявся по всій довжині ноги. У нашому асортименті ця...
kolgotki-golden-lady-bodyform-20-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісні прозорі колготки з моделюючими трусиками від італійського виробника. Тонка щільність колготок в 20 den дозволить Вам носити їх практично в будь-який час року, а завдяки шовковистою поверхні...
Лосины Valeri 5019
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Елегантні лосини Valeri 5019 від українського виробника стануть прекрасним доповненням Вашого стилю і приємною покупкою. Шкіряна вставка по всій довжині ніжки виглядає дуже цікаво, висока посадка скоректує Вашу...
kolgotki-omsa-attiva-20-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові підтримуючі колготки з розподіленим тиск по всій довжині зроблені італійськи виробником на високому рівні якості. Низька щільність колготок в 20 den, робить їх практично не відчутними на ніжці, при цьому шкіра...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти