Артикул:
11441

Килимок для ванної Banyolin Prestij (60 * 100)

Симпатичний килимок Banyolin Prestij в коричнево-бежевих тонах ідеально підійде для затишній ванної кімнати. Основа прогумована, тому Ви можете не турбуватися про те, що килимок буде ковзати. Мякий пухнастий акрил принесе задоволення Вашим ніжкам від кожного дотику. Висока якість від турецького виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 34 бали. Ваш кошик буде загальним 34 бали який можна перетворити на ваучер на 34,00 грн.

699,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18
  • 20
  • 22
  • 24
  • 27
  • 31
На данний момент відгуків немає
У обране2
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

60 * 100

Килимок для ванної Banyolin Prestij (60 * 100) від відомого турецького виробника якісний і зносостійкий. Бренд Banyolin давно зарекомендував себе як лідер в сфері виробництва домашнього текстилю. Виконано продукт зі 100% акрилу, який володіє неперевершеними характеристиками. За формою виглядає як прямокутник, за рахунок своїх розмірів, покриває значну частину ванної кімнати. Внутрішнє оздоблення прогумована, що забезпечує відмінне зчеплення з покриттям підлоги, запобігає ковзанню. Тканина вироби високої щільності, яка піддавалася такому способу забарвлення, як фарбована пряжа. Що створило насичені, яскраві кольори.

Килимок для ванної Banyolin Prestij представлений в різній колірній гаммі і малюнках, що дозволяє його застосовувати в ванних кімнатах з будь-яким дизайном та інтерєром. Красивий виріб додасть затишок і комфорт, вразить кожного своєю мякістю і делікатністю. Пухнастий килимок подарує незабутньо ніжні дотики для ніжок. Чи стане вагомим і просто необхідним декором для ванної.

Особливості матеріалу роблять виріб вологостійким, водовідштовхувальним, що запобігає появі грибка і цвілі, розвитку шкідливих мікроорганізмів, вода не собераюсь на його поверхні. Синтетична нитка формостойкость, що дозволяє килимку бути стійким до деформацій. При пранні не втрачає свої властивості. Стійкий до линяння і до вицвітання. Всі акрилові волокна при виробництві проходять санітарно-гігієнічний контроль, для того, щоб підтвердити їх безпеку, гіпоалергенність, відсутність шкідливих для здоровя людини речовин. Такий виріб дарує якусь чарівну атмосферу тепла і комфорту в будинку. Приємна поверхню килимка для ванної Banyolin Prestij надасть своєму власникові чарівні відчуття.

Купити такий товар можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб, асортимент найширший, вибрати можливо на будь-які смакові переваги. На килимку виконаний незвичайний фотопринт, використані композиції в різних стилях. Товар упакований в поліетилен - упаковка від виробника. Така покупка зрадить неповторну індивідуальність Вашої ванній кімнаті. Подарує тепло ніжок, виходячи з ванною або душовою. Послужить неперевершеним подарунком для близьких, значущих людей. Підкорить їх своєю практичністю і надійністю. Чи стане невідємним аксесуаром Вашого інтерєру.

Деталі товару
11441

Характеристики

категорія товару
килимки
склад тканини
акрил-100%
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Упаковка
пакет поліетиленовий
Оздоблення
прогумований
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Коврик для ванной Star Loop 55 * 90
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір килимків від турецького виробника, яким ви легко зможете доповнити інтерєрі ванної кімнати і туалету. Приємні кольору в асортименті, мяка акрилова тканина і щільна основа дозволять вам і...
kovrik-gelin-home-erguvan-80-300
rating 0 відгуків
5 565,00 грн
Махровий килимок Gelin Home Erguvan 80х300 зроблений з кращого турецького бавовни відомим виробником для Вашого максимального комфорту. Килимок має високу щільність ворсу, красиву текстуру і відтінок. Упаковка від...
Нещодавно переглянуто
Коврик для ванной Banyolin Prestij 1шт. Коврик для ванной Banyolin Prestij 1шт.
rating 0 відгуків
699,00 грн
Симпатичний килимок Banyolin Prestij в коричнево-бежевих тонах ідеально підійде для затишній ванної кімнати. Основа прогумована, тому Ви можете не турбуватися про те, що килимок буде ковзати. Мякий пухнастий акрил...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти