Артикул:
11438

Килимки для ванної Banyolin Silver 2-ка (60 * 100 і 50 * 60)

Мякий і пухнастий акриловий килимок для ванної або для туалету Banyolin Silver прекрасно впишеться в загальний інтерєр і дизайн ванної. Різновиди кольорів дозволять вибрати відтінки і візерунки на будь-який смак. Дно у килимка прогумований, Ви безпечно можете ступати після душа на підлогу. Купити килимок можна оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 27 бали. Ваш кошик буде загальним 27 бали який можна перетворити на ваучер на 27,00 грн.

557,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 5
  • 9
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

60 * 100/50 * 60 ванна, туалет

Килимок для ванної Banyolin Silver 2-ка (60 * 100/50 * 60) являє собою комплект з прямокутного килимка під ванну і меншого розміру - прямокутного килимка з овальним вирізом під унітаз. Продукція випускається від відомого турецького бренду Banyolin, який зарекомендував себе як представник якісного товару.

Даний комплект килимків виготовлений з 100% поліестеру, що надає йому відмінні риси та переваги. Виріб відзначається як зносостійке, така якість зраджує матеріал використовується в продукції, він також робить килимки стійким до розтягування, тертя і іншим фізичним впливам. Досить довгий ворс в 11 мм, забезпечує коврикам мякість, якусь пухнастий, що дарує приємні відчуття ступала на нього. Тепер виходячи з ванної або душу, можна отримати ніжні відчуття для своїх стоп.

У ванній кімнаті часто слизька підлога, килимок Banyolin Silver має прогумовану основу, яка служить антиковзанням, що гарантує безпеку для Вас і близьких людей. Виріб має вологостійким якістю, завдяки отталкивающему ефекту, запобігає появи багатьох плям. Через синтетичного походження, не дає можливість зявлятися молі, розвиватися грибку і цвілі. Це ж властивість запобігає вбирання запахів. У догляді товар дуже простий, передбачена прання, адже він не піддається деформації будь-якого роду, а також стійкий до линяння і вигоряння.

Килимок має фактурним тисненням, наповнений яскравими і теплими фарбам. Кольори зображені у вигляді якоїсь веселки, яка починається з темного основного кольору, що переходить в світлий відтінок, і навпаки. Тим самим зраджуючи індивідуальність та унікальність виробу. Виконано килимок з авангардними візерунками, з малюнками абстракціями, що зрадить незвичайний декор, освіжить інтерєр ексклюзивним дизайном.

Килимок для ванної Banyolin Silver 2-ка (60 * 100/50 * 60) варто купити, адже він відрізняється незвичайною красою, наповнює ванну кімнату неповторним стилем, роблячи колірної акцент, який як маленький пухнастий острівець. Придбати його можна в нашому інтернет-магазині як оптом, так і в роздріб. Упаковка поліетиленова від виробника з усією необхідною інформацією про товар.

Подаруйте собі шматочок затишку і комфорту. Килимок для ванної Banyolin Silver послужить невідємною частиною вашого будинку.

Деталі товару
11438

Характеристики

категорія товару
килимки
склад тканини
акрил-100%
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
прогумований
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Шторка для ванной  Woman & Man White
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам якісну шторку в ванну від турецького виробника, яка не тільки захистить від зайвої вологи, а й прикрасить ванну кімнату оригінальним і сучасним малюнком. Зроблена шторка з поліестру, на...
763,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий килимок для ванної Banyolin Gold 2шт. 60 * 100/50 * 60 від турецького виробника. Килимки вийшли якісні і красиві, колірна гамма сподобається як Вам, так і Вашим близьким. Акрилова пряжа робить...
kovrik-dlya-nog-tivolyo-home-baroc-50x90
rating 0 відгуків
750,00 грн
Килимок для ніг Tivolyo Home Baroc 50x90 від турецького виробника стане відмінним доповненням Вашої ванної кімнати. Зроблено килимок з турецького бавовни, має якісну махру високої щільності, що подарує Вашим ніжкам...
Нещодавно переглянуто
Коврик для ванной Banyolin Silver 2-ка больш. Коврик для ванной Banyolin Silver 2-ка больш.
rating 0 відгуків
557,00 грн
Мякий і пухнастий акриловий килимок для ванної або для туалету Banyolin Silver прекрасно впишеться в загальний інтерєр і дизайн ванної. Різновиди кольорів дозволять вибрати відтінки і візерунки на будь-який смак....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти